16/07/2024

Iubita lui Dorian Popa face furori pe Instagram. Pe el îl știe o țară întreagă, însă și Claudia face furori pe rețelele de socializare. Iată cu ce se ocupă.

Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, are o relație de mai bine de șase ani cu Claudia Iosif, cunoscută în online drept Babs. Se pare că a și cerut-o în căsătorie, însă cei doi nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

Babes face furori pe Instagram

Claudia este cu șase ani mai mare decât artistul și este designer vestimentar. Ea face furori pe rețelele de socializare cu fotografiile provocatoare pe care le postează în ținutele create de ea. Babss este urmărită pe Instagram de peste 350.000 de persoane. Babs a creat și multe dintre ținutele pe care Dorian Popa le poartă pe scenă.

Citește și: Dorian Popa, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl lui: “Nu-l pot ierta”

Recent, Babs a publicat o fotografie provocatoare, lăsând să i se vadă formele aptisante. Fanii au felicitat-o imediat: “Superba ❤️”, Esti foarte frumoasa❤️❤️❤️❤️❤️”, “Păpușă Barbie 🙌🏻🔥”.

Iubita lui Dorian Popa face furori pe Instagram. Cine este Claudia și cu ce se ocupă
Sursă foto: instagram.com/eusuntbabs

Bruneta a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de Dorian Popa, dar a piedut inelul. El a punctat că au foarte multe planuri de viitor împreună, însă viața lor nu depinde de un act, așa că nu se grăbesc să facă nunta.

„Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a declarat Dorian Popa, pentru Click.ro.

Citește și: Ana Muntean a vorbit pentru prima dată despre amantlâncul cu Ciprian Marica

Claudia Iosif, despre Dorian Popa: “Nu este ușor să fii iubita lui”

Claudia a recunoscut că nu îi este ușor deloc să fie partenera de viață a lui Dorian Popa și a explicat și de ce:

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fii iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o ‘mână largă’, el este foarte chibzuit”, a declarat Claudia Iosif, conform viva.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *