21/02/2024

Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit pe patul de spital, la două săptămâni după ce fusese internat la Terapie Intensivă, din cauza noului coronavirus. Anunțul a fost făcut de ceilalți membri ai formației, pe pagina oficială de Facebook.

A murit liderul trupei Cargo

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

15.01.1960 – 08.03.2021.

«Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, au scris colegii din trupa Cargo, pe Facebook

Adi Bărar, internat la ATI cu o formă gravă de COVID

Muzicianul în vârstă de 61 de ani a fost internat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara pe 23 februarie. El se afla sub supravegherea medicilor, după ce a făcut o formă mai gravă a bolii. Colegii artistului precizau atunci că starea lui este una precară și speră să treacă cu bine peste acest obstacol.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis cei de la Cargo pe Facebook.

Liderul trupei Cargo, intenat la ATI. A făcut o formă gravă de COVID

Născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara, Adi Bărar a început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. El a pus bazele trupei Cargo în 1985, care a devenit una dintre cele mai longevive și iubite trupe de rock din România.

Citește și: Alexandra Stan rupe tăcerea. Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *