21/05/2024

David Popovici, în vârstă de 17 ani, a reușit să câștige medalia aur și să bată recordul mondial în finala probei de 100 de metri liber, din cadrul Campionatelor European de nataţie pentru seniori, de la Roma.

Dana Budeanu a avut o reacție pe Facebook, declarând că își scoate pălăria în fața campionului european și mondial, despre care spune că este un „mare OM”.

“David Popovici🤍
O minune de baiat, care vorbeste la saptesprezece ani ca un om mare…si este! Este un mare OM, nascut si crescut in tara care n a facut NIMIC pentru el si care astazi, stangaci, dezobisnuita de a mai avea campioni, si l asuma!
David Popovici nu este al Romaniei si al romanilor! Noi si Romania nu am facut NIMIC pentru David!
David a crescut intr o familie ca doar cele foarte putine ramase astazi, minunate, apoi a inotat printre cei mai multi ai generatiei lui, cei multi pierduti intre retelele sociale, parinti defazati si dascali de nota sapte si a ajuns campionul lumii! S A SALVAT!
Cei care astazi se agata cu cate o poza sau premiu de un inger care si a crescut aripile SINGUR…sunt aceia care au ingropat ROMANIA, sportul romanesc, generatii de copii, credinta in DUMNEZEU, identitatea NATIONALA!
JOS LABELE DE PE EL!
Noi nu te meritam, David! Parintii tai, da! Antrenorul tau, da! Noi n am facut nimic pentru tine, ci doar ne am complacut in mizeria ce astazi a inghitit tot ceea ce e pur si sfant intr o tara: COPIII!
Multumim ca esti un exemplu pentru alti copii, alti copii care vor sa creada ca vor reusi SINGURI! Esti un exemplu pentru fetitele mele, care sunt de varsta ta, care acum cand eu scriu acest umil text, joaca fotbal pe un maidan cu alti copii de natii amestecate, care viseaza toti sa fie campioni!
Multumesc ca am plans, simtind emotia parintelui ce viseaza ca puiul sau sa fie fericit!
Sa fii fericit…CAMPION AL SUFLETELOR NOASTRE!🖤“, a scris Dana Budeanu pe pagina de Facebook.
David Popovici a devenit sâmbătă, 13 august, cel mai rapid înotător din lume în proba de 100 metri liber, regina sportului său, după o cursă perfectă în care a dus recordul mondial la 46,86 secunde.  El a fost mai rapid cu cinci sutimi de secundă față de brazilianul Cesar Cielo Filho, care în 2009, tot la Foro Italico, oprise cronometrul la 46,91s în proba regină a înotului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *