21/05/2024

Gabriela Prisăcariu (30 de ani) l-a certat pe Dani Oțil (42 de ani) de față cu toată lumea. Micul prezentator de la Antena 1 și-a pierdut controlul, după ce a băut cu prietenii, iar soția lui l-a tras imediat la răspundere.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt cu cuplu plin de umor care nu evită să-și arate toate momentele „memorabile” fanilor. După ce abia cu câteva zile în urmă a avut loc moțul fiului lor, prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a băut de fericire, cu prietenii săi.

Soția Micului prezentator ar putea spune că Dani Oțil a cam întrecut măsura, după ce a început să se poarte complet neobișnuit la masă. De față cu toată lumea, a început să asculte manele, în timp ce mânca. Gabriela Prisăcariu s-a scuzat imediat și a dat vina pe alcool pentru comportamentul bizar al partenerului.

„Eu zic să nu mai bei. Alcoolul nu îți face bine. Suntem în casă la oamenii ăștia. Nu ne dați afară, vă rog eu, nu sunt cu el”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil, în culmea fericirii! Cei doi soți i-au tăiat moțul lui Tiago

În urmă cu o săptămână, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trecut printr-un moment extrem de important al vieții lor de familie. Fiul lor a împlinit un an, ocazie cu care au organizat o mega-petrecere în care i-au tăiat moțul.

Gabriela Prisăcariu a imortalizat imediat momentul și le-a arătat fanilor ce a ales Tiago de pe tăviță. Cel mic a fost atras, în primul rând, de microfon. Nu este de mirare, după cum și tatăl său este prezentator pentru X Factor de atâția ani.

Un alt obiect pe care l-a ales Tiago este perechea de chei de la mașina tatălui său. Conform tradiției, acest gest ar însemna că va fi pasionat de condus sau că va avea succes financiar, când va fi adult.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *