21/02/2024

Dialog spumos între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au avut un nou termen în procesul de divorț. Impresara a mers însoțită la proces de una dintre fiice și băiatul cel mic. 

Impresara a dezvăluit cum a decurs întrevederea între ea și Laurențiu Reghecampf, într-o intervenție telefonică la Teo Show.

Anamaria Prodan a dezvăluit că a fost dezamăgită de faptul că fostul ei soț nu și-ar fi băgat în seamă copiii.

“O zi normală ca toate din ultimul an…urățele, penibile. Mi s-a părut penibil că nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an. Cel mai urât lucru. Doi la mână, așa cum este el și ce a făcut din viața lui, din viața tuturor, refuză să meargă la notar, nu vrea să mergem să închidem să nu știe nici vântul nici pământul”, a declarat ea.

Citește și: Anamaria Prodan a recunoscut că iubește din nou: “Mă așteaptă până divorțez”

Dialog spumos între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Dincolo de supărări și nemulțumiri, Anamaria Prodan a mărturisit că au existat și câteva glume între ea și încă soțul ei.

“Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: <ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini>. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a mai spus impresara, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că ar trebui să existe o reconciliere între ei de dragul copiilor.

“I-a zis și șefa completului de judecată: <Domnul Reghecampf, dacă vă roagă soția să închidem circul ăsta și să nu vă puneți copilul în situații care lasă traume, pentru ce deschideți dosare când văd aici că doamna Prodan vrea să vă vedeți copilul, să-l luați, să vorbiți cu el.> Eu nu știu cine, de ce îl sfătuiesc așa, de ce face lucrurile astea. Nu am crezut niciodată că Reghecampf poate să se schimbe așa. Eu mă uit la el și văd o umbră, nu are nicio legătură cu bărbatul pe care îl cunosc eu”, a mai declarat Anamaria Prodan în emisiunea Teo Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *