21/02/2024

Forțele lui Vladimir Putin stârnesc îngrijorare și nu au limite în acest război sângeros. 15 femei din armata ucraineană au fost rase în cap de ruși, după ce au fost luate prizoniere. Anunțul a fost făcut de Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Mai multe femei din armata ucraineană au fost rase în cap de forțele președintelui rus Vladimir Putin, după ce au fost luate prizoniere. Parlamentul din țara vecină a publicat o imagine cu acestea pe rețelele de socializare.

Femeile din armata ucraineană, rase în cap de soldații lui Vladimir Putin

Potrivit primelor informații, dar și celor publicate de Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei, cele 15 femei din armată au fost eliberate după un schimb cu Rusia. Acestea au fost capturate și ținute prizoniere într-un loc cu 86 de soldați.

„Ne-am întors prizonierii – 86 de soldați, inclusiv 15 femei. Au fost bărbieriți violent… În semn de umilință, aroganță și dispreț. Astfel de atrocități au fost comise de fasciști în lagărele de concentrare, care au strangulat prizonierii și apoi și-au folosit părul. Deci cum diferă acțiunile ocupanților ruși de fasciști? Nimic! Sunt și mai răi, wow! În Irpen, Rashisti a împușcat fete și femei, iar apoi s-a dus pe tancuri! Gândește-te la asta! Ăștia nu sunt oameni, ăștia nici măcar animale nu sunt! Aceasta este o abominație”, a scris Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei.

În cursul zilei de ieri, cele 15 femei s-au întors acasă, dar familiie au rămas șocate, mai ales pentru că acestea au fost rase în cap de armata lui Vladimir Putin. Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei, susține prin postarea de pe rețelele de socializare că femeile au rămas fără păr pentru că rușii au vrut să le umilească, arătând dispreț și aroganță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *