21/05/2024

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Dani Oțil a anunțat pe rețelele de socializare că vor avea un copil, publicând o fotografie cu logodnica sa în care i se vede deja burtica.

Prezentatorul de la Neatza și-a găsit liniștea și fericirea alături de frumoasa blondină, care îl va face tată la 40 de ani. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie în anul 2020, însă au anulat nunta din cauza pandemiei.

Gabriela Prisăcariu este însărcinată

Gabriela Prisăcariu a terminat Dreptul, însă calitățile fizice au pus-o în luma reflectoarelor. Ea a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Formele apetisante i-au adus porecla de “Miss Funduleț”.

Citește și: De ce nu face Delia copii? A vorbit pentru prima dată despre asta

Dani Oțil a avut mai multe relații pasagere, poate cea mai cunoscută fiind cea cu Mihaela Rădulescu. Cei doi au format un cuplu timp de șase ani, în ciuda diferenței de vârstă, ea fiind cu 11 ani mai are decât el. S-au despărțit în 2014, însă au rămas în relații bune, așa cum au mărturisit amândoi.

S-a afișat prima dată cu Gabriela Prisăcariu la începutul anului 2019 și nu a trecut mult până și-a dat seama că ea este femeia cu care vrea să rămână o viață. După doar un an de relație, Dani Oțil a cerut-o de soție într-o vacanță romantică din Mexic.

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Dani Oțil va deveni tată

Pandemia le-a pus nunta pe pauză, însă nu și planurile de a-și întemeia o familie. Au anunțat că vor avea un copil, fără să ofere însă prea multe detalii despre asta.

Citește și: Gina Pistol, aspru criticată! Ce a făcut la câteva zile după ce a născut: “O nepricepută”

Dani Oțil va deveni tată

Dani Oțil a surprins pe toată lumea cu anunțul său despre copil, deși a fost întrebat de nenumărate ori când se va întâmpla acest lucru:

“Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil 🤗

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede 😎”, a scris acesta în dreptul unei fotografii în care apare alături de Gabriela.

Și Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram un mesaj prin care își anunță fanii că va deveni mămică:  “Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted! #babyloading 🍼🍼🍼😍❤️”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *