21/05/2024

Laurette, bătută într-o cameră de hotel! S-a zvonit că mulatra ar fi fost lovită de un bărbat cu care ar fi întreținut relații intime. Scandalul a pornit când cei doi nu s-au înțeles în privința tarifului.

Potrivit cancan.ro, Laurette ar fi cerut 5.000 de euro pentru o noapte de amor, însă barbatul i-ar fi oferit doar 300 de euro pentru serviciile oferite. Ea a reușit să scape din mâinile bărbatului după ce a sunat la 112.

Laurette, bătută într-o cameră de hotel

Imaginile care dezvăluie ce s-a întâmplat în camera de hotel au fost difuzate la Xtra Night Show. Pe înregistrare se aude cum Laurette strigă după ajutor: ”Deschide ușa! Mă omoară!”. Două fete îi sar în ajutor, însă Laurette reușește să scape cu ajutorul echipelor de intervenție. Cei doi au ajuns apoi la Poliție unde au dat declarații, iar apoi bruneta a mers la IML pentru a-și scoate certificat medico legal.

În urma scandalului, Laurette, în vârstă de 37 de ani, a venit cu precizări pe pagina ei de Facebook, negând faptul că ar fi fost plătită pentru a întreține relații intime. Totodată, aceasta precizează că toate informațiile apărute în presă provin, cel mai probabil, de la agresor.

Laurette, bătută într-o cameră de hotel! Imagini cumplite: "Mă omoară"

Citește și: Liviu Vârciu a rămas fără permis. Ce i-a putut spune polițistului: “Asta-i localitate?”

Reacția brunetei: “Este o minciună!”

“In legătura cu agresiunea a carei victima am fost in urma cu doua seri, as dori sa aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arat ca este o minciuna. In acest sens, urmează a prezenta organelor de politie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul ca întâlnirea mea cu el nu era condiționata de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violentele la care am fost supusa. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la politie, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevarul in cauza in fata opiniei publice, influențată in mod vădit de prezentarea unilaterala.

Sunt convinsă ca adevarul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publica pe care o facem in cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, pana in momentul in care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere in mine și regret ca, intr-o cauza in care sunt victima, trebuie sa fiu supusa oprobriului public. Paradoxal pentru o victima, sunt nevoită sa afirm cu tărie ca sunt nevinovata”, a transmis aceasta pe pagina de Facebook.

Avocatul ei a făcut declarații pentru Antena Stars, în care susținea că nu este cunoscut motivul care a dus la agresiunea fizică și că poliția va rezolva totul de acum încolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *