21/05/2024

Liviu Guță divorțează de a doua soție, la nici un an de la nuntă! Cântărețul a surprins pe toată lumea cu acuzațiile pe care le-a făcut la adresa femeii despre care spunea că este îndrăgostit nebunește și care l-a făcut să uite de o căsnicie de 13 ani.

În urmă cu aproape 2 ani, Liviu Guță anunța că divorțează de Iuliana, cea care i-a fost soție timp de 13 ani și care i-a dăruit doi copii. A întâlnit-o pe Roxana, o frumoasă brunetă din Cluj-Napoca, cu care s-a și căsătorit la 3 luni după divorț. Fericirea nu a durat prea mult între cei doi, iar manelistul a făcut acum un anunț neașteptat.

Liviu Guță divorțează de a doua soție, la nici un an de la nuntă!

Liviu Guță divorțează de a doua soție, la un an de la nuntă. Motivul? Agresivitatea Roxanei. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri la emisiunea Teo Show.

“Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta”, a declarat Liviu Guță.

El s-a mutat în Cluj pentru iubita lui, acolo unde a investit o mulțime de bani în casa ei. “Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a mai declarat artistul.

Acesta a mai dezvăluit că  deși a iubit-o foarte mult, între cei doi au existat foarte multe discuții după nuntă, inslusiv din cauza copiilor lui. Acesta a lăsat să se înțeleagă că femeia îi interzicea să-i vadă pe cei mici.

“Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a mai spus Liviu Guță.

Citește și: Florin Busuioc și-a părăsit fiul la o lună de la naștere: “Mi-am lăsat familia şi nu regret”

Cum se apără Roxana, fosta soție a manelistului

Liviu Guță divorțează de a doua soție, la nici un an de la nuntă!

Nu a durat mult și au venit și explicațiile Roxanei, după acuzațiile pe care Liviu Guță i le-a adus public. Conform spuselor ei, cei doi au stabilit de comun acord să divorțeze. Ea își dorea o separare normală, fără prea multe apariții, avea în plan să meargă la notar împreună, iar apoi să facă o postare pe rețelele de socializare în care să anunțe despărțirea. Nu a reușit să procedeze așa, Liviu Guță a mers într-un show de televiziune și a făcut totul public.

În plus, soția artistului a mai declarat că nu există un singur motiv al despărțirii, ci mai multe. Ea își dorea chiar și un copil cu el.

„Nu i-am interzis niciodată să-și vadă copiii. Eu nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu copiii sau să-i reproșez că le cumpără copiilor lucruri. E adevărat că m-am supărat pentru că noi voiam să facem copil. Sunt niște probleme de sănătate la el care îl împiedică să facă copii. Nu a făcut nimic pentru asta, că el are deja doi copii. (…)

Da, am fost agresivă verbal! Dar și el căuta ceartă din orice! Problema nu e la mine, e la el. Gelozii? Păi, eu mergeam la cumpărături și-mi zicea că stau prea mult. Am greșit amândoi! El se contrazice cu multe chestii! Să vii acum să spui că nu te-am lăsat să-ți vezi copiii. Nu a fost de cinci ori plecat! O dată ne-am certat tare când el a plecat la mama lui la Brașov. Am fost la psiholog din cauza lui. El a refuzat să vină cu mine. Eu am crezut că greșesc. El nu știe să iubească. Nu mai e rost de împăcare între noi”, a spus Roxana în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Citește și: Minodora a slăbit 40 de kilograme: “Am ajuns unde mi-am dorit”. Iată cum a reușit

„Eu nu vreau să îl denigrez. (…) Vreau să vină să divorțăm. Nu am intrat încă în posesia procurii de la notar. O să merg semnez. Noi am decis de comun acord să divorțăm la notar și voiam să facem o postare pe Facebook ca să afle lumea. Să facem un anunț frumos. Eu nu înțeleg de ce el acum vrea sa-și facă publicitate și să fie un divorț urât. Începe să dea în mine. M-a jignit de multe ori. (…) Are lucruri aici la Cluj, să vină să și le ia. El a zis că trimite Poliția că nu vreau să i le dau. Nu, să vină să și le ia, că nu am cum să i le trimit eu. Are scule de muzică”, a mai precizat ea la TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *