21/02/2024

Loredana Groza, umilită pe internet după ce a publicat mai multe fotografii din vacanță. Are un trup de invidiat la 50 de ani, însă urmăritorii ei de pe Instagram au observat imediat un detaliu rușinos.

Cântăreața face furori în mediul online și nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare. Mult prea provocatoare, ar spune unii, care sunt de părere că Loredana exagerează atât cu operațiile estetice, cât și cu ținutele alese.

Loredana Groza, umilită

Lori a plecat din nou în vacanță și pare că se simte extraordinar de bine. Împărtășește fiecare clipă pe rețelele de socializare, însă a fost taxată dur din cauza unor fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Vedeta arată incredibil la 50 de ani. Are grijă la dietă și face foarte mult sport, însă asta nu înseamnă că nu apelează și la editarea foto. Cei care o urmăresc au observat rapid acest lucru:  “Atâta Photoshop în prima poza că nu se mai distinge nici buricul”, “În ultima poza s-a strâmbat puțin barca, dar e ok…😄”, “În ultima poza se vede photoshopul, s-a miscat partea stanga ..”

Există însă și  multe comentarii în care artista este felicitată pentru felul în care arată: “❤️ respect! Arati senzational Lory! Esti un exemplu pentru multe femei!”

Loredana Groza, umilită pe internet: "Atâta Photoshop..."

Citește și: Loredana Groza, decolteu obraznic la X Factor. “Ai exagerat!”

Loredana tânără. Este schimbată total!

Ultimii ani ne-a adus în fața o nouă Loredana Groza. La fel de energică și explozivă, dar mult mai provocatoare. Nu degeaba este considerată Madonna României. Deși vedeta neagă orice intervenție estetică, schimbările sunt vizibile. Mulți o critică pentru faptul că a exagerat cu operațiile estetice.

Citește și: Delia s-a fotografiat dezbrăcată. Imaginea care a pus fanii pe jar

Ea susține însă că are foarte mare grijă de corpul său, iar secretul tinereții sale constă în sport, mâncare simplă și meditație.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vină pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajută, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de ține. Sport, mâncare simplă, meditație. E practică ta zilnică, trebuie să fie constanța, să îți faci timp dimineață și seară de câteva momente pentru ține, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puiînă grijă de ține! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, in ziua de azi”, a declarat Loredana Groza, în urmă cu ceva timp.

Medicii esteticieni o contrazic: “Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolută”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *