21/05/2024

Cătălin Măruță este din nou la cuțite cu o persoană publică. De această dată, Ioana Ignat este cea care se plânge de comportamentul moderatorului de la Pro Tv. Cântăreața s-a simțit agasată din cauza anumitor întrebări ale acestuia.

Ioana Ignat s-a enervat în direct

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ioana Ignat a „explodat” atunci când prezentatorul a întrebat-o de fostul ei partener, mai precis de Sebastian Dobrincu.

Măruţă: Data trecută ai venit aici cu cineva.

Ioana Ignat: Da, dar atunci am vorbit despre asta, acum vorbim despre altceva.

M: Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil.

I: Nu e un subiect sensibil, doar că nu vreau să vorbesc.

M: Să revenim la Ioana Ignat, care cred că s-a rezolvat.

I:Da, îmi merge ok. Hai să facem pace. Că m-ai luat aşa…

M: Păi când vii fără soţ la cineva acasă

I: Dar ce, am venit la tine acasă?

M: Mă şi enervează chestia asta…

I: Te-ai schimbat, nu mai eşti omul pe care l-am cunoscut.

Cătălin Măruță, în război cu vedetele din România?

Nu este prima dispută pe care Cătălin Măruță o are cu o vedetă din România. Moderatorul a fost criticat dur de Antonia și Alex Velea, după ce ar fi vorbit câteva lucruri urâte despre ei.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Citește și: Un bărbat din Deva a fost violat de două femei. Una dintre ele l-a obligat să..

”Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai spus Antonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *