21/05/2024

Dupa ce Pagina de Facebook a lui Andrei Osanu, cel mai titrat instructor de Zumba Fitness din Romania, a suferit un atac cibernetic pe 21 iulie 2022, numele Paginii a fost modificat de catre hackeri din Andrei Osanu Dance Videos in Doscom. Deoarece activitatea pe care o desfasoara nu are nicio legatura cu acest nume, Andrei Osanu solicita Facebook (Meta) rebrenduirea Paginii sub numele ei initial: Andrei Osanu Dance Videos.

Andrei Oșanu este unul dintre cei mai cunoscuți instructori de zumba din România. Stilul său original este recunoscut la nivel național, fiecare dintre ședințele susținute în sala sa fiind o adevărată încântare pentru cursanți

Andrei Oșanu este unul dintre cei mai cunoscuți instructori de zumba din România. Stilul său original este recunoscut la nivel național, fiecare dintre ședințele susținute în sala sa fiind o adevărată încântare pentru cursante.

Dacă pentru multe dintre doamnele și domnișoarele care merg în sălile de fitness există perioade în care ședințele fizice devin o adevărată corvoadă, lucrurile se schimbă atunci când vine vorba de orele de zumba susținute de Andrei Oșanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *