21/05/2024

Reacția lui Rareș de la Insula Iubirii când și-a văzut iubita în pat cu un bărbat dezbrăcat. Cerasela a izbucnit în lacrimi când și-a văzut iubitul la ceremonia focului.

Rareș și Cerasela s-au revăzut la ceremonia focului finală, după 21 e zile în care au stat separat. Cei doi au stat îmbrățișați și au urmărit imagini cu fiecare în parte de pe insula iubirii.

Iată cum au reacționat când s-au reîntâlnit și au discutat pe baza filmărilor cu ei de pe insulă:

„Sunt foarte bine acum, am emoții, dar abia aștept. De când am venit am așteptat această clipă. Acum sunt fericită, zâmbesc în stilul meu de om tâmp, am capul gol, mă simt ușurată și plină de iubire”, spune Cerasela.

„Cum o vezi acum, după 21 de zile?”, îl întreabă Radu Vâlcan pe Rareș. „La fel de frumoasă, dar acum îmi pare mai fericită și mai sigură pe ea”, spune Rareș.

Reacția lui Rareș de la Insula Iubirii

Nu la fel de confortabil a fost momentul în care Rareș și-a văzut iubita în pat alături de Daniel, care era complet dezbrăcat. Nu au dormit împreună, însă au existat între ei mângâieri și săruturi “prietenești”, după cum a explicat blonda.

Cerasela a avut parte de multă înțelegere din partea lui Rareș, care nu a comentat foarte mult ipostaza în care a apărut iubita lui. A precizat însă că ar fi trebuit ca ea să-i ceară ispitei să se îmbrace.

„Secretul nostru este comunicarea, înțelegerea, am fost sinceri, ne-am pus pe tavă totul, am început cu ce e mai rău. Uneori am vrut să-i văd nervii. Contextul contează foarte mult. Am făcut fix ce am simțit, lucruri atipice, fără să gândesc. E posibil să se fi înțeles din exterior altfel. Nu te-am văzut niciodată așa, mi se rupe sufletul acum, mai ales că am trecut prin aceleași stări. Eu am crezut că dacă se va despărțit de mine, nu-i va păsa”, a mai spus Cerasela.

Reacția lui Rareș de la Insula Iubirii când și-a văzut iubita în pat cu un bărbat dezbrăcat

Radu Vâlcan a rămas mut de uimire la explicațiile lui Rareș și a mărturisit că nu reușește să le înțeleagă această relație atipică.

Citește și: Cine este Daniel Mihai de la Insula Iubirii

Cerasela are 26 de ani și este consultant fonduri europene, iar Rareș – 28 de ani – este specialist IT. S-au cunoscut în mediul online și se iubesc de aproape doi ani.

Rareș spune că relația cu Cerasela este tot ce și-a dorit, în timp ce ea îl numește pe Bogdan “sufletul ei pereche”.

“Relația noastră acum este foarte consolidată, este cu de toate. Nu este perfectă, dar avem un viitor. Asta mi se pare o super relație”, a declarat Cerasela, precizând că și-a dorit să participe la Insula Iubirii încă din primul sezon, înainte de a trăi această experiență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *