21/05/2024

Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta cu toată familia ei și are un loc nou de muncă, ce îi aduce multă împlinire și satisfacție financiară. Fosta asistentă TV a povestit totul despre noua ei viață.

După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, Sânziana Buruiană a renunțat la aparițiile televizate și s-a axat mai mult pe familie.

Sânziana Buruiană s-a mutat din România

La începutul anului 2021, Sânziana Buruiana apărea împreună cu fiicele ei la „Mămici de pitici cu lipici”, show difuzat pe Antena Stars. Mama și micuțele erau însoțite peste tot de o echipă de filmare, erau surprinse atât acasă, în familie, cât și la cumpărături, la diversele acțiuni pe care le aveau.

Aceasta s-a mutat împreună cu soțule ei,  fostul fotbalist Nicolae Zuluf, și fiicele lor la Budapesta, acolo unde blonda a primit un post la o emisiune TV. Aceasta a dezvăluit că muncește doar o oră și este plătită regește.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Citește și: Stenograme bombă. Cum se fereau de Drangea Irina și presupusul amant

Sânziana Buruiană s-a mutat din România: "Am un salariu dublu și lucrez o singură oră pe zi"

Vedeta are o viață nouă

Aceasta a mai povestit că Budapesta a cucerit-o și că este un oraș absolut minunat.

„Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi.

Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *