29/07/2021

Tensiuni în echipa Faimoșilor după eliminarea Anei Porgras din competiție. S-au făcut acuzații dure între Zanni, Jador și Culiță.

Zanni s-a declarat revoltat de decizia colegilor lui de a vota oameni puternici, precum Sebi sau Ana, în locul celor care au fost accidentați și nu mai pot 100% pe traseu.

Tensiuni în echipa Faimoșilor după eliminarea Anei

Cel mai afectat a fost Zanni, care a izbucnit în plâns după plecarea fostei gimnaste din competiție. Era una dintre concurentele puternice, la care artistul a ținut foarte mult.

“Mi-a părut foarte rău că a plecat Ana din competiție. A plecat un om luptător. Ana a fost una dintre cele cu care câștigam majoritatea ștafetelor”, a declarat Zanni.

Tensiuni în echipa Faimoșilor după eliminarea Anei Porgras de la Survivior
Sursă foto: instagram.com

Ana Porgras a fost propusă spre eliminare de Jador, care a ieșit favoritul publicului. Nu se aștepta ca ea să aibă cele mai puține voturi și să părăsească competiția.

“Votul meu a fost unul dureros, unul incoerent. Pe oricine aș fi votat ar fi fost incorect”, a declarat Jador.

Zannidache a dezvăluit că știa că o va vota pe Ana, pentru că a mai nominalizat-o și în trecut: “Știam că o va vota pe Ana, că a mai votat-o o dată. Nu l-ar vota niciodată pe Culiță sau pe Moro. Este un vor psihologic și strategic prin care le arată oamenilor că el nu ar face asemenea chestii (n.r – să-l voteze pe Culiță)”.

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor. Moldoveanca a intrat în echipa Faimoșilor

Culiță și Zanni, la cuțite

Pe de altă parte, Culiță s-a declarat nemulțumit de strategia lui Zannidache:  “În legătură cu ce s-a votat la Consiliu, să știi că eu urăsc la oameni falsitatea. Tu, ieri, mi-ai zis să-l votez pe Jador și lui să mă voteze pe mine. Vreau să îți spun că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat. Fiecare își urmărește interesul. Fix persoanele de la care nu m-am așteptat mă vorbesc pe la spate”, i-a spus Culiță lui Zanni.

Zanni s-a apărat și a spus că nu i se pare normal să piardă concurenți puternici, precum Ana sau Cosmin, atunci când mulți Faimoși sunt răniți. “Am vrut să subliniez ideea că avem jumătate de oameni accidentați, care s-ar putea să plece acasă din motive medicale”.

Acesta a declarat că nu-l condamnă pe Jador pentru alegerea făcută, dar speră ca oamenii de acasă vor vedea ce se întâmplă în echipa Faimoșilor. Totodată, Zanni a declarat că nimic nu-l va opri să dea tot ce e mai bun pe traseu.

Citește și: Zanni și Elena Marin, scandal uriaș la Survivor: “Cotoroanțo!”

About Author

Daniela Ionașcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *