21/05/2024

Vin Diesel (54 de ani) a fost multă vreme considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Cu trupul său plin de mușchi, bine lucrați la sala de fitness, Diesel era mereu în centrul atenției publicului feminin, dar astăzi lucrurile s-au schimbat. Recent, celebrul actor a fost surprins de paparazzi pe un yacht, în Portofino, Italia, împreună cu partenera sa de viață, modelul Paloma Jimenez (38 de ani) și cu prietenii lor, Zoe Sldana și soțul ei.

Citește și: 100 de polițiști din București au fost concediați: “Dacă oamenii nu știu să scrie și să citească…”

Recent, celebrul actor a fost surprins de paparazzi pe un yacht, în Portofino, Italia, împreună cu partenera sa de viață, modelul Paloma Jimenez (38 de ani) și cu prietenii lor, Zoe Sldana și soțul ei.

În fotografiile făcute de paparazzi, Vin Diesel este de nerecunoscut. Starul de la Hollywood a renunțat la a mai avea grijă de trupul său și s-a îngrășat considerabil în ultimii ani. Dar acest lucru nu pare să-l deranjeze, considerând că anii în care arăta impecabil au apus.

În 2015, Vin Diesel, pe numele real Mark Sinclair, a devenit tăticul unei fetițe, acesta fiind cel de-al treilea copil pe care îl are împreună Paloma. Cei doi mai au un fiu, Vincent Sinclair, în vârstă de 10 ani şi o fiică – Hania Riley, în vârstă de 12 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *