29/07/2021

A rămas însărcinată fără să întrețină relații intime. Pare greu de crezut, dar asta i s-a întâmplat unei tinere din Marea Britanie. Cum a fost posibil așa ceva?

Nicole Moore a aflat cu stupoare că avea să devină mamă la doar 20 de ani. Vestea a venit ca un șoc mai ales că tânăra nu întreținuse niciodată relații intime cu iubitul ei. Inițial, nici doctorii nu au crezut-o!

A rămas însărcinată fără să întrețină relații intime

Tânăra și-a dat seama că ceva este în neregulă cu ea atunci când a încercat să întrețină relații intime cu iubitul ei, însă medicii i-au spus că totul este ok. N-au reușit să facă dragoste, dar au găsit alte modalități de a se simți bine unul în compania altuia. Așa s-a și întâmplat să rămână însărcinată, deși era încă virgină.

Citește și: Cine este Ana Porgras. Concurenta de la Survivor a adus aurul României!

A început să se simtă rău, iar colegii i-au spus că poate este însărcinată. Știa că nu are cum să se întâmple asta, așa că s-a amuzat copios. A făcut totuși un test de sarcină, care, spre surprinderea ei, a ieșit pozitiv.

“Am avut un șoc. Nu mi-a venit să cred. Nici nu știam că este posibil așa ceva. Mi-a fost teamă de reacția iubitului meu. Ar fi putut spune că am pe altcineva”, a declarat ea, potrivit thescottishsun.co.uk.

A rămas însărcinată fără să întrețină relații intime. Nici doctorii nu au crezut!
Nicole alături de fetița ei

Citește și: Laurette, bătută într-o cameră de hotel! Imagini cumplite: “Mă omoară”

Nici medicii nu au crezut-o!

Totodată, Nicole a povestit că nici vizita la medicul ginecolog nu a fost prea ușoară. I-a convins cu greu că spune adevărul.

“În timpul sarcinii, mi-a fost foarte greu să explic starea mea medicilor de fiecare dată. L-am adus pe iubitul meu și el le-a jurat că nu am făcut sex. Și când la control am rugat asistenta să fie mai atentă, pentru că sunt încă virgin, aceasta a râs: „Ei, da, desigur”. Abia atunci doctorul mi-a explicat că, deși nu a existat penetrare, materialul seminal ar putea pătrunde cu ușurință înăuntru”, a mărturisit ea.

În urma controalelor și testelor amănunțite, s-a găsit explicația pentru cazul halucinant al lui Nicole. Fata suferă de o boală rară, numită vaginsim, ce reprezintă dificultatea permanentă/recurentă de penetrare vaginală de orice fel. În acest femeia nu are niciun control asupra mecanismului care-l declanșează.

A urmat un tratament și a născut o fetiță perfect sănătoasă, care are acum 7 ani și care îi aduce zi de zi o mare fericire.

About Author

Daniela Ionașcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *