21/02/2024

Adela Popescu, infectată cu COVID. Recent reîntoarsă la cârma emisiunii “Vorbește Lumea”, vedeta se confruntă cu noi probleme. Aceasta va trebui să stea o perioadă acasă, căci testul COVID  a ieșit pozitiv.

Vedeta a făcut anunțul în direct, printr-un apel pe Skype.

Adela Popescu, infectată cu COVID

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu.

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a spus prezentatoarea.

Citește și: Măruţă, scandal uriaş în direct, cu Ioana Igant! Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Pro Tv

Schimbări la “Vorbește lumea”

Adela Popescu, infectată cu COVID, la scurt timp după ce a revenit la "Vorbește lumea"

Prezentatoarea TV a adus pe lume al treilea copil pe 11 iulie.

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă”, a notat Adela Popescu pe Facebook.

Reîntoarcerea vedetei la cârma emisiunii la nici o lună de la naștere i-a surprins pe toți. Nici măcar ea nu se aștepta ca revenirea să se producă atât de repede, dar a precizat că mama ei o va ajuta cu bebelușul, iar ceilalți doi băieți vor merge la grădiniță.

Citește și: Cum arată plămânii pacienților COVID nevaacinați: “Nu vă jucați cu sănătatea”

Noul sezon “Vorbește lumea” a venit și cu câteva schimbări. Blonda nu-l mai are alături pe Cove, așa cum ne-au obișnuit până acum, ci pe Shurubel și Bogdan Ciudoiu, doi oameni de radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *