21/02/2024

Alexandra Stan a divorțat la trei luni după nuntă, iar acum a dezvăluit motivul.  Artista i-a surprins pe toți în vara acestui an când a apărut la brațul unui bărbat necunoscut, îmbrăcată în rochie de mireasă. La fel a fost și când a anunțat că nu mai este o femeie căsătorită.

Ceremonia religioasă a fost la Constanța, iar cununia civilă a fost oficiată de către Elena Lasconi, primăriță în Câmpulung Muscel. Evenimentul a avut loc în secret în Câmpulung, pe data de 24 aprilie, iar ulterior cei doi au avut și o ceremonie într-un loc special, mai exact la Nămăiești.

Alexandra Stan a divorțat la trei luni după nuntă

La nici trei luni de la nuntă, au apărut zvonuri potrivit cărora Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat, zvonuri care au fost confirmate ulterior de artistă.

Recent, cântăreața în vârstă de 32 de ani a fost invitată în podcast-ul „Aproximativ discuții” cu Gojira, produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish, iar cu această ocazie a făcut noi mărturisiri despre divorț.

„Eu îmi doream super mult să fac copii și îmi doresc în continuare, dar cumva venisem de la Survivor și eram așa: „Nu, frate, ce fac eu cu viața mea? Nu mai am răbdare, trebuie să fac copil, familie.” M-am despărțit de băiatul ăsta. Am rămas în condiții super ok, ne respectăm, nu a fost cu ceartă sau chestii de genul. Ne-am căsătorit ca să facem copii, familie, dar de fapt nici nu ne potriveam, aveam păreri diferite despre viață în general. Eu eram disperată, venisem din junglă. Am stat 7 săptămâni acolo. Să n-ai telefon, familie, niciun contact cu tot ce înseamnă realitatea, societatea, nimic…”

Citește și: Andreea Bănică, dezvăluiri emoționante: “Să vină soțul să te înjure, să te bată”

Alexandra Stan a dezvăluit de ce a divorțat la trei luni după nuntă: "Mă măritam cu oricine"

“Mă măritam cu oricine aproape”

Artista a povestit că își dorea să își întemeieze o familie și să devină mamă, însă pe parcurs a realizat că ea și fostul ei soț nu se potriveau.

„După ce am făcut-o și m-am dus în fața altarului și m-am măritat și am încercat să fac și chestia asta și mi-am dat seama că nu e chiar așa, că nu asta e esența, am ajuns într-un punct în care sunt super relaxată. A fost și un refugiu. Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte mult calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram nici prea pretențioasă, mă măritam cu oricine aproape. Omul era foarte calculat. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații, ca să fie totul în regulă”, a adăugat Alexandra Stan în podcast-ul „Aproximativ discuții.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *