15/06/2024

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri emoționante despre evenimentele mai puțin fericite din viața ei. Blonda și-a deschis sufletul în emisiunea lui Măruță și a făcut mărturisiri neașteptate despre viața și familia ei.

Acum pare că are viața perfectă, cu o carieră de succes și o familie frumoasă, însă viața Andreei Bănică nu a fost dintotdeauna ușoară și nici frumoasă.

Andreea Bănică, dezvăluiri emoționante

Artista în vârstă de 43 de ani a povestit că o mare parte din copilărie și-a petrecut-o la bunica ei, la Eforie Nord. Cântăreața și-a amintit și de perioadele în care a stat acasă, cu părinții, recunoscând că nu i-a fost mereu ușor. Tatăl ei era destul de dur cu ea. Au fost momente în care a fost jignită și lovită de tatăl ei.

“Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm. Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (…) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”, a povestit Andreea Bănică la Măruță.

Andreea Bănică, dezvăluiri emoționante: "Să vină soțul să te înjure, să te bată"

Aceasta a mărturisit că tatăl său nu se comporta frumos cu ea nici măcar atunci când o însoțea la evenimente.

„Noi am fost cuminți, ne-am căsătorit fete mari cu soții noștri. Era dur cu mine, când mergeam la un eveniment, dacă cumva lua un pahar de vin, mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent cu toate.

Era groaznic, dar știam că este bolnav. Tocmai de aceea a și murit, a venit băut de la o întâlnire. A venit pe stradă, s-a certat cu cineva, iar persoana respectivă i-a dat un brânci, am auzit după. A fost cumplit. (…)

Nu am avut putere să scot la iveală ce s-a întâmplat. Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată în roșu. Am fost sunată de sora mea când mă uitam în oglină, mi-a spus la telefon. Am plecat cu Lucian, am mers acasă și am văzut o mamă…nu știu dacă distrusă, dar știi cum am văzut-o? Liniștită.”, a mai zis ea.

Citește și: Sânziana Buruiană s-a mutat din România: “Am un salariu dublu și lucrez o singură oră pe zi”

“Managerul meu mi-a spus că mama a decedat”

După moartea tatălui său, Andreea Bănică a mai primit o lovitură. Mama ei fusese diagnosticată cu o boală nemiloasă și a avut un șoc atunci când a aflat că mai are de trăit doar câțiva ani.

„Am regrete că nu i-am avut mai mult timp, așa cum sunt ei. Când am născut-o pe Sofia a fost groaznic, am trecut printr-o depresie. Am trecut cu bine, ce să fac. În vara în care a murit bunicul meu, mama s-a îmbolnăvit dintr-o dată.

Fuma foarte mult. S-a dus la un control în Constanța și medicul i-a zis să meargă la București. A venit acasă, s-a lăsat de fumat. S-a operat, am trecut prin multe, a fost greu.

Doctorii mi-au spus că mai avea 5 ani ca și șanse de viață, am plâns, m-am dat cu capul de pereți prin spital. A fost singura femeie la momentul respectiv bolnavă de cancerul esofagian din România. Într-un final a fost mai puțin de cât îmi spusese medicul”, a adăugat artista.

Și-a găsit refugiul în cântat. Era singura modalitate de a uita necazurile prin care trece.

“Managerul meu mi-a spus că mama a decedat. M-am cufundat mult în muncă, cântam nonstop. Nu știu cât de mult se știe despre mine ca și artist, dar nu am avut în 10 ani concediu, nu am fost la botezuri, nunți.

Aveam programate concerte cu 2, 3 ani înainte. Voiam să fac asta, mă agățam de treaba asta, era singura mea șansă de a supraviețui.

Eram cu Lucian, nu știam cât va sta cu mine, o să stea, nu o să stea, niciodată nu poți să știi”, a mai povestit Andreea Bănică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *