21/05/2024

Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga. Artista în vârstă de 40 de ani a vorbit despre un episod mai puțin plăcut de la începutul carierei sale. 

Deși nu avea în plan să devină cântăreață, studiind la ASE, se pare că viața a dus-o în lumea artistică în cele din urmă.

Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga

Muziciana a povestit că multă vreme a fost complexată din cauza felului în care arăta. Cel mai tare o frustra când și cei din jur îi spuneau lucruri care o doreau. Unul dintre ei a fost chiar Marius Moga.

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor

Vedeta a zis că a trecut peste acel episod, dar multă vreme au marcat-o cuvintele pe care i le-a zis Moga.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram in backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult.

Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane.

Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor” de pe Youtube, potrivit fanatik.ro.

Artista a învățat, în timp să nu mai pună la suflet răutățile și lucrurile pe care le aude în stânga și în dreapta.

Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga: "Așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele"

Cine este Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este cunoscută publicului chiar de la începutul anilor 2000. S-a născut în 1981 în Onești, Bacău, și a început să cânte la vârsta de 6 ani. A participat la numeroase concursuri de muzică pentru copii , unde a obținut rezultate remarcabile.

A cunoscut însă succesul în anul 2001, atunci când a colaborat alături de formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum: „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”. În 2003, Ungureanu obține locul al treilea la Selecția Națională pentru concursul muzical Eurovision, cu piesa „Make this love come true”, și a reprezentat România la festivalul Cerbul de Aur.

Totodată, ea a fost jurat și la concursul “Be a Disney Channel star” (Fii o vedetă a canalului Disney) pe canalul Disney Channel România., alături de George Hora și Smiley.

Mulți o cunosc și de la emisiunea “Bravo, ai stil!”, sezonul 6, acolo unde s-a remarcat prin atitudine și talent, competiție pe care a și câștigat-o.

Citește mai mult aici despre ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *