21/05/2024

“Am eșuat ca mamă!”. Vica Blochina a făcut dezvăluiri emoționante și a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei: acela când fiul a părăsit-o.

Vica Blochina a povestit calvarul prin care a trecut atunci când Edan s-a mutat cu tatăl lui, Victor Pițurcă.

Nu mai e niciun secret faptul că Vica Blochina a avut o relație extraconjugală cu Victor Pițurcă timp de 14 ani. Din relația lor a rezultat Edan, pe care, inițial, fostul mare fotbalist nu a vrut să-l recunoască drept fiul său.

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar Pițurcă a revenit ulterior la sentimente mai bune față de fiu lui. Apropierea de tatăl lui a costat-o scump pe Vica Blochina, așa cum a recunoscut chiar ea. Edan s-a îndepărtat de ea, până în punctul în care s-a mutat din casa mamei sale.

“Am eșuat ca mamă!”. Vica Blochina, la un pas de tragedie

Pițurcă a revenit ulterior la sentimente mai bune față de Edan, ba chiar s-a apropiat mult de copilul său. În tot acest timp, Edan s-a îndepărtat de Vica, până în punctul în care s-a mutat din casa mamei sale.

„Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Edan are o relaţie frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece.

Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.

"Am eșuat ca mamă!". Vica Blochina, la un pas de tragedie. "Am vrut să mor!"
Sursă foto: Instagram

Citește și: De la 120, la 47 kilograme. Raluca Bădulescu, de nerecunoscut: “Nu există mese”

Am avut momente în care mă trezeam şi mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înţelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubeşte copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie şi-ar fi dorit să aibă viaţa mea, călătoresc, nu-mi lipseşte nimic. Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi şi au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”, a spus Vica Blochina, într-o emisiune, potrivit as.ro.

Vica Blochina s-a luptat mult pentru ca fiul ei să nu crească fără tată. Antrenorul îi dădea lunar 10.000 de euro pentru a păstra secret fiul ilegitim. Ea a insistat însă că Edan are nevoie de doi părinți, iar Pițurcă a cedat, însă cu o singură condiție, Vica Blochina trebuia să renunțe la suma lunară de 10.000 de euro pentru o pensie alimentară mult mai mică, fapt pe care mama lui Edan l-a acceptat fără să stea pe gânduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *