21/05/2024

De la 120, la 47 kilograme. Raluca Bădulescu a slăbit enorm în ultima perioadă și a ajuns de nerecunoscut. Ea a și explicat de ce a dat atâtea kilograme jos.

Transformarea Ralucăi Bădulescu este una cu adevărat șocantă. Probabil că puțini și-o mai amintesc pe “Regină” la 120 de kilograme. A slăbit enorm, a trecut prin câteva operații estetice și a devenit parcă cu totul o altă femeie. Ultimele sale apariții însă i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc în online.

De la 120, la 47 kilograme

Raluca Bădulescu pare că slăbește pe zi ce trece, iar de această dată ,,Regina” arată ca și cum ar fi bolnavă. Admiratorii ei se declară teribil de îngrijorați pentru sănătatea ei și au postat mai multe comentarii în care susțin că vedeta ar suferi de anorexie.

“Nu te recunosc, ești exagerat de slabă și ai atâția prieteni, de ce nu-ți spun că nu mai arăți bine”, a scris un admirator.

“Iubita mea OPREȘTE slăbitul , ți-a dispărut toată feminitatea. Te ador de mor de asta îți spun AJUNGEE !!!!!” a precizat una dintre fanele vedetei.

“Regina, nu te supăra, dar parcă ești altcineva…nu mai ești tu și farmecul tau !Prea skinny”, a scris un fan.

“Hai măi Raluca! Care-s mâinile, care-s picioarele? Tu om frumos arati deja a om bolnav, ce piciorușe!”, i-a mai transmis un internaut.

“Ralu, pari anorexică”, i-a spus un altul.

Jurata de la “Bravo, ai stil” a vorbit deschis despre ce face pentru a-și păstra silueta de invidiat, dezvăluind și faptul că, la 47 de ani, este foarte fericită că are doar 47 de kilograme.

„Dressingul e și în bucătărie, deja, și acolo am haine. Locuiesc practic într-un dressing. Nu gătesc, așa că…Mănânc pe unde apuc. Mă feresc să mănânc, dar nici nu știu să gătesc. De aceea am slăbit… Nu există mese, am ajuns la 47 de kilograme. Ciupesc de ici, de colo, unde prind o bucată de pâine, am mâncat-o, unde prind o bucată de ciocolată, am mâncat-o. Mănânc dulciuri multe, ele sunt pasiunea mea”, a spus Raluca Bădulescu într-un interviu.

De la 120, la 47 kilograme. Raluca Bădulescu, de nerecunoscut: "Nu există mese"
Sursă foto: Instagram

În ciuda criticilor, Raluca Bădulescu spune că simte foarte bine în pielea ei și chiar are un sfat pentru femeile care doresc să slăbească sau să fie în formă maximă.

„Să arate ca ele, să nu se ia după nimeni. Toți suntem unici, în felul nostru. Niciodată nu am invidiat pe nimeni, nu am dorit să fiu ca nimeni, deși urmăresc și idolatrizez multe vedete feminine, îmi place să-mi păstrez pesonalitatea mea. Să fie ele, asumate, și să se iubească pe ele. Când vrei să slăbești, nu mănânci. «Viața-i greu / Și mi-e foame mereu». Am făcut și o poezie”, a declarat Raluca Bădulescu.

Citește și: Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga: “Așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele”

Raluca Bădulescu a divorțat

Raluca Bădulescu a divorțat în urmă cu puțin timp de cel care i-a fost alături vreme de 13 ani, Florin Stamin. Jurata de la ,,Bravo, ai stil!” a anunțat că a decis să pună punct mariajului cu Florin, care a durat șase ani și unei relații de dragoste care dura de 13 ani. Raluca Bădulescu a mărturisit că întodeauna va avea o conexiune specială cu fostul ei soț și că dragostea lor rămâne la fel de puternică, chiar dacă au decis să înceapă un nou capitol în viața lor.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *