18/07/2024

Ana Muntean, soția infidelă care a apărut în ipostaze controversate alături de Ciprian Marica, la un hotel din Cluj, a vorbit despre perioada rușinoasă din viața ei.

Momentul în care Ana Muntean și Ciprian Marica au fost prinși împreună la un hotel de către soțul ei a devenit viral. Imaginile au ajuns pe internet și au provocat un adevărat scandal în acel moment. Culmea este că Ioana Marcu, femeia cu care Marica are doi copii, era prietenă bună cu Ana Muntean.

Ana Muntean a vorbit pentru prima dată despre amantlâncul cu Ciprian Marica

Timpul a trecut, dar Ana Munetan este în continuare numită “amanta lui Marica, asta deși soțul ei, Răzvan, i-a iertat escapada și au decis să-și mai dea o șansă relației.  Ciprian Marica, la rândul lui, cu Ioana.

Ana Muntean a decis să lase deoparte bârfele și a vorbit pentru prima oară deschis despre acest subiect.  Prezentă în emisiunea Iuliei Chiorean, La sala, de pe canalul de youtube Thexclusive de la Kanal D, Ana Muntean a vorbit despre acel episod rușinos din viața ei. Ea a recunoscut că a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care a depășit-o cu greu.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul emisiunii La Sală.

Ba chiar mai mult, explică ea, ajutorul pe care l-a primit, pe atunci, a venit de la cine s-ar fi așteptat mai puțin, mai exact, de la Anamaria Prodan.

”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

Citește și: Primele imagini cu iubita însărcinată a lui Reghecampf. Ce pofte are

Schimbare radicală

Blonda este acum antrenor de fitness și are un corp de invidiat. Pe Instagram, are peste 33 de mii de urmăritori, putându-se numi un influencer în toată regula. Postările ei se concentrează pe promovarea unui stil de viață sănătos, în care sportul joacă un rol esențial.
Mai mult, ea are înregistrate și câteva antrenamente pe care cele sau cei care vor să slăbească sau să își sculpteze trupul le pot face de acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *