21/05/2024

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri! Deși se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, impresara face orice pentru a-și mări averea.

Impresara susține că va face orice e posibil pentru a ieși din scandalul în care a fost târâtă de către Laurențiu Reghecampf și amanta lui, astfel că a decis să se concentreze pe carieră.

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri: “Gândiți-vă că au venit șeicii din Dubai”

La scurt timp după ce și-a lansat biografia, Anamaria Prodan spune că a investit o sumă enormă în criptomoneda Superkoin, fiind prezentă și în Dubai la lansarea acesteia.

„Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic.

Citește și: Dani Mocanu i-a compus o melodie Anamariei Prodan: “Te iubesc de când eram mic”

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a precizat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri: "Gândiți-vă că au venit șeicii din Dubai”

Citește și: Anamaria Prodan, lovitură dură din partea fiului ei vitreg: “E cumplit”

Ce spune Anamaria Prodan despre averea ei și a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre perioada grea prin care trece, dar și despre averea uriașă pe care o are într-un interviu la Măruță. Deși s-a speculat că are de împărțit cu fostul ei soț o sumă uriașă, aceasta

“Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine! Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă. Nu vreau să-l iert! Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea.

Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu.

Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *