21/02/2024

Anamaria Prodan și Ciprian Marica au fost surprinși într-o locație de lux din Dubai. Cei doi s-au fotografiat într-unul dintre cele mai exclusiviste mall-uri din lume.

Impresara în vârstă de 49 de ani a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Ciprian Marica. Ea pare extrem de încântată de revederea cu fostul internațional, de 36 de ani.

Anamaria Prodan și Ciprian Marica, surprinși într-o locație de lux din Dubai

Din momentul rupturii de Laurențiu Reghecampf, impresara Anamaria Prodan își petrece majoritatea timpului la Dubai. Acolo s-a întâlnit și cu Ciprian Marica, fostul atacant al primei reprezentative, în prezent implicat în proiectul de la Farul Constanța. Între ei pare să existe o frumoasă prietenie.

Cei doi au vrut să imortalizeze momentul, iar fotografia publicată de Anamaria Prodan pe Instagram a strâns repede aproape 30.000 de aprecieri.

Anamaria Prodan și Ciprian Marica, surprinși într-o locație de lux din Dubai

Citește și: Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o vilă de 1 milion de euro. Uite cum arată

Anamaria Prodan, alături de Marica după momentul de la Cluj

De altfel, Anamaria Prodan i-a luat apărarea fostului fotbalist în cel mai dificil moment al lui. Atunci când toată lumea îl critica pentru momentul penibil trăit la Cluj, când a fost prins într-o cameră de hotel cu soția unui prieten, impresara l-a susținut.

“Eu cred că în viața privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu știe ce relația are această doamnă cu soțul sau dacă mai sunt împreună. În viața asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat și dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experiență, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu și prietenul meu am știu s-o gestionăm. La fel și familiile noastre.

Știți foarte bine că în România, dar și în lume, femeia este blamată. Ciprian trebuie să rămână un idol al femeilor. Nimeni nu are voie să arunce cu piatra. Marica e un idol și un fotbalist care a făcut istorie. Viața lui privată e a lui și a familiei”, declara Anamaria Prodan în 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *