30/11/2022

Andra și Cătălin sunt două dintre cele mai iubite vedete din România. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și au doi copii împreună. După ani de muncă, cei doi au reușit să-și cumpere casa visurilor. Vila lor este situată în cea mai luxoasă zonă din Capitală, și anume Pipera.

Cătălin și Andra au o curte mare, terasă, piscină, dar și un spațiu mare în fiecare cameră. Cătălin și-a amenajat chiar și un studio pentru propriul podcast, iar când a fost infectat cu COVID-19, acesta a prezentat emisiunea în direct din casa sa.

Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o vilă de 1 milion de euro. Uite cum arată

Măruță a dezvăluit că este mai mereu extrem de ocupat și că petrece destul de mult timp acasă, în studio.

„Ziua mea începe întotdeauna devreme. Încep cu grădiniță și școală, adică îi duc pe copii și, pe drum, mai stăm de vorbă, ascultăm muzică. Urmează diverse alte întâlniri și pregătirea pentru emisiunea live. După aceea mă ocup de podcast: mă uit pe montaje, adică episoadele aproape gata de a fi publicate, mă gândesc la următorii mei invitați, dau telefoane și stabilesc date pentru înregistrări. De obicei, înregistrez seara. Seara, dacă am o zi mai ușoară, îi prind și pe copii treji, luăm cina împreună, ne jucăm. Dacă ajung târziu, o prind doar pe Andra și stăm împreună.

Nu îmi dau seama cum trece timpul! Sunt, într-adevăr, atent la dorințele publicului. Când ești în lumina reflectoarelor, chiar filmând în regim de live zi de zi, nu mai vezi lucrurile în mod obiectiv și deciziile pe care le iei pot fi văzute cu alți ochi după un timp”, a detaliat vedeta, potrivit playtech.ro.

Citește și: Iulia Vântur, umilită în India după petrecerea de ziua lui Salman Khan

Andra și Cătălin sunt împreună de 15 ani

În cadrul unui interviu, Cătălin Măruță a vorbit despre relația cu Andra. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani, iar prezentatorul Tv a spus care este secretul relației pe care o are cu artista.

”Că ne potrivim, suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci şi ajutor reciproc, respect, admiraţie. Adică eu mă uit la ea şi sunt mândru că sunt soţul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relaţie fericită, e esenţial să simţi asta.Blândeţea, inteligenţa, umorul, frumuseţea, talentul, carisma, tactul, corectitudinea, feminitatea. Stai, trebuia să mă opresc doar la trei?”, a spus Cătălin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *