21/05/2024

Anca Țurcașiu, transformată total! La 51 de ani, artista are o siluetă de invidiat și arată foarte bine, însă se pare că vedeta a început să viziteze cabinetul medicilor esteticieni din ce în ce mai mult, lucru care i-a adus numeroase critici. 

După divorţul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Ţurcaşiu s-a reinventat. Artista a lansat o melodie nouă şi este din ce în ce mai activă pe plan profesional. Ţine foarte des legătura cu admiratorii de pe Facebook sau Instagram, unde postează frecvent fotografii cu activităţile pe care le face.

Anca Țurcașiu, transformată total!

Anca Țurcașiu a avut dintotdeauna o frumusețe aparte, însă acum abia o mai recunoști. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au transmis că este complet schimbată şi că nu mai seamană deloc cu Anca Ţurcaşiu de altădată. Mai mult, unii i-au spus că a luat-o pe urmele Loredanei Groaza, care a fost şi ea pusă la zid de fani pentru că şi-a schimbat radical fizionomia.

“Doamne aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să- ţi schimbe trăsăturile iniţiale… De nerecunoscut, Ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat. Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!, Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău ,dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam, De ce să vrei sa nu mai fii tu? Nu îmi place noua Anca Ţurcaşiu, Păcat ca te-ai urâţit şi tu. Nu ştiu ce vă trece prin cap să vă pociţi aşa Te-ai deformat. Mare păcat ca erai naturală și erai ok. Eşti de recumoscut!!! Te-ai lucrat şi tu precum Loredana….cred ca nici voi nu vă mai recunoaşteţi, noroc, cu cărțile de identitate”, sunt câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii artistei pe Instagram.

Anca Țurcașiu, transformată total: "Așa arăți mai nou? Te-ai deformat!"

Citește și: Măruţă, scandal uriaş în direct, cu Ioana Igant! Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Pro Tv

Cântăreața a divorțat anul trecut

Anca Turcaşiu a divorţat de soţul său anul trecut. Cei doi au preferat să nu dea prea multe detalii despre motivele separării, astfel că anunţul despărţirii a fost făcut de artistă pe paginile sale de socializare, precizând că nu va da alte informaţii decât cele publicate.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!
Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *