21/02/2024

Andra, la cumpărături cu bodyguard-ul. Cum a reacționat când un fan a abordat-o. Imaginile spun totul!

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a fost surprinsă zilele trecute la cumpărături, la un supermarket din zona Pipera, aproape de casa ei.

Andra, la cumpărături cu bodyguard-ul

Andra a ieșit la cumpărături însoțită de omul ei de încredere, care o și ajută cu diverse treburi, dar care o și păzește. Îmbrăcată lejer,  cu pantaloni negri, tricou alb și o cămașă din denim, jurata de la “Românii au talent” pare și în viața de zi la fel ca pe scenă.

În drum spre mașină, soția lui Cătălin Măruță a fost abordată de un fan, pe stradă, care pare să-i fi cerut să facă o fotografie împreună.

Andra a avut răbdare să stea la o serie de fotografii, a zâmbit și a socializat cu fanul respectiv. Nu s-a grăbit, nu l-a refuzat și i-a făcut acestuia bucurie imensă.

Sursă foto: click.ro

Citește și: Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o vilă de 1 milion de euro. Uite cum arată

Andra și Măruță, o familie fericită

Andra și Cătălin sunt împreună de 15 ani. Cei doi au avut o nuntă impresionantă în anul 2008, la Târgu Jiu. David și Eva Măruță au apărut la scurt timp în viața lor, iar acum cei doi sunt chiar mai iubiți decât părinții. Micuții au propriile conturi pe rețelele de socializare și apar des în canalul oficial de YouTube al familiei.

În cadrul unui interviu, prezentatorul a vorbit despre relația lor. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani, iar prezentatorul Tv a spus care este secretul relației pe care o are cu artista.

”Că ne potrivim, suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci şi ajutor reciproc, respect, admiraţie. Adică eu mă uit la ea şi sunt mândru că sunt soţul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relaţie fericită, e esenţial să simţi asta.Blândeţea, inteligenţa, umorul, frumuseţea, talentul, carisma, tactul, corectitudinea, feminitatea. Stai, trebuia să mă opresc doar la trei?”, a spus Cătălin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *