21/05/2024

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă? Ai motiv de îngrijorare sau vei avea parte de vești bune? Iată ce spun specialiștii cum să descifrezi visul.

Probabil că orice femeie a visat cel puțin o dată că este însărcinată. Pentru a-ți da seama ce încearcă subconștientul să-ți transmită, trebuie să încerci să îți aduci aminte cât mai multe detalii și ce sentimente te-au încercat în acel moment.

Citește și: 8 tendințe în machiaj la care ar trebui să renunți complet în 2021

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

În general, ca și în viață, sarcina simbolizează dezvoltare, schimbări în bine și este asociată cu lucruri pozitive. Dacă ai visat că ești gravidă nu înseamnă că și ești, dar adesea femeile care își doresc să devină mame visează asta.

 

Sarcina în vis reprezintă faptul că la nivel conştient îţi doreşti să te eliberezi de anumite probleme care te presează extrem de tare sau pur şi simplu aştepţi să se schimbe ceva în viaţa ta şi nu ştii dacă această schimbare va veni în bine sau în rău.

Totodată, dacă o prietenă care a născut recent, să nu te mire dacă visezi că ai rămas însărcinată. E posibil ca dorința să devii mamă să se fi activat în subconștient. Același lucru se întâmplă și invers, în situațiile în care afli despre pierderea unui copil.

Foarte important în descifrarea visului este sentimentul pe care l-ai avut. Dacă ai visat că ești însărcinată și ești tristă, s-ar putea să îți fie dor de copilărie. Dacă visul ți-a adus liniște, e semn bun! Te așteaptă lucruri bune în viață sau schimbări importante.

Deși o sarcină în vis anunță schimbări, s-ar putea ca tu să nu fii pregătită pentru ele. Totodată, mai poate însemna și că te temi să devii mămică.

Citește și: Ce înseamnă când visezi șerpi. Te bucuri sau e motiv de îngrijorare?

Însărcinată în vis – cele mai frecvente situații

  • testul de sarcină – au loc multe schimbări în viața ta;
  • travaliu – acesta reflectă sentimentele și emoțiile pe care le ai despre oamenii din viața ta;
  • nașterea – efortul pe care îl depui în viața de zi cu zi;
  • sarcină pierduta – ți-e teamă de schimbare;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *