21/05/2024

Iulia Vântur a fost ironizată în India după petrecerea de ziua lui Salman Khan, în urma unui videoclip publicat pe conturile de socializare ale actorului de la Bollywood.

Iulia Vântur, în vârstă de  41 de ani, a renunțat la cariera din România și și-a schimbat viața total, în India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.

Iulia Vântur, umilită în India după petrecerea de ziua lui Salman Khan

Cei doi formează un cuplu discret, deși sunt împreună de mai bine de șase ani, iar fosta prezentatoare TV locuiește în casa li cu familia acestuia.

Curând, actorul a împlinit 56 de ani, iar un videoclip publicat pe Instagram de la petrecerea aniversară a scos un detaliu neașteptat la iveală.

Se pare că aceasta nu i-a fost alături iubitului ei la tăierea tortului, lucru care nu a scăpat neobservat. Blonda a ajuns astfel să fie ironizată în toată presa.

Actorul apare ținându-și în brațe nepoțica, înconjurat de oameni. Iulia se află în spatele actorului.

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?” sau „Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți” (blink-and-miss appearence, engl.) – sunt câteva dintre titlurile apărute în publicațiile din India, a doua zi după petrecerea lui Salman Khan.

Iulia Vântur, umilită în India după petrecerea de ziua lui Salman Khan

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția Șerban Huidu

Ignorată de iubit la o altă petrecere

Iulia Vântur a mai avut parte de câteva momente penibile. Revenită în India, după ce a petrecut o perioadă mai lungă în țară, ea a participat la o petrecere în Mumbai, alături de iubitul ei.

Doar că în videoclipul publicat pe Instagram se vede că actorul o tratează cu indiferență. Deși au sosit împreună la eveniment, cei doi urcând separat în lift.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Manav Manglani (@manav.manglani)

Pe de altă parte, fosta prezentatoare TV susține că viața în India a schimbat-o mult și că acum se simte un om mult mai bogat.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, mărturisea Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *