21/05/2024

Andreea Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței ca să repare o greșeală din tinerețe: “Să nu faceți ca mine”. Blondina a împărătășit totul cu fanii ei de pe Instagram, însă nu toți i-au apreciat noul look.

Blonda arată extraordinar la 43 de ani și susține că nu are nicio intervenție estetică. A simțit nevoia să-și facă o mică schiimbare la aspectul fizic.

Andreea Bănică, după ce și-a făcut o intervenție la nivelul feței

Cântăreața a mărturisit că a decis să își facă dermopigmentare de sprâncene, deoarece crede că are spații goale. Din acest motiv a apelat la un expert, care a ajutat-o să-și îmbunătățească aspectul.

A împărtășit cu fanele sale experiența, oferindu-le și un sfat celor mai tinere dintre ele:

“Sprâncenele mele s-au regenerat, însă sunt spații goale, așa că le ajut un pic cu niște fire printre ele, ca să pară naturale. Nu este deloc o procedură dureroasă. Eu la durere fac foarte urât și azi am rezistat miraculos. Sunt foarte mulțumită de cum a ieșit. Nu asta rămâne nuanța, o să se deschidă. Acum nu sunt vindecate și sunt mai negre. (…) Abia aștept să cadă coaja și să rămână naturale”, a povestit artista pe Instagram.

Vedeta a mărturisit că este foarte mulțumită de rezultat. Mai mult, blondina ținută să facă și o recomandare femeilor.

“Ce să fac dacă le-am smuls când eram mică? Să nu faceți ca mine fetelor”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței ca să repare o "greșeală" din tinerețe: "Să nu faceți ca mine"
Captură foto Instagram

Citește și: Antonia a recunoscut! Îi este rușine să vorbească în limba română: “Este un blocaj”

Blonda a fost aspru criticată: “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele”

Vedeta nu a scăpat însă de critici. Deși susține că nu are nicio operație estetică până acum. Andreea Bănică a primit un comentariu răutăcios din partea unui fan, care a acuzat-o că s-a desfigurat. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul transmis de un internaut.

Blondina a recunoscut însă că nu exclude în viitor să-și îmbunătățească aspectul fizic. Își dorește buze mai mari, dar și o ridicare a sânilor, fiind conștientă că înaintează în vârstă.

“Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *