21/05/2024

Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată pentru a treia oară și nu-și mai încape în piele de fericire! Are două fete, una din căsnicia anterioară, iar acum familia li s-a mărit cu un băiețel.

La scurt timp după fericitul eveniment, Cabral a publicat un mesaj amuzant pe rețelele de socializare, în stilul caracteristic.

Andreea Ibacka a născut!

El a anunțat că atât Andreea este bine, cât și băiețelul lor și a mulțumit tuturor pentru mesajele de felicitare. Cabral a recunoscut că deși a mai trecut prin această experiență de două ori, emoțiile l-au copleșit.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe Facebook.

Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată pentru a treia oară

Citește și: Vin Diesel, de nerecunoscut la 54 de ani. Cum a fost fotografiat de paparazzi

Cabral, relație tensionată cu fiica din prima căsătorie

Cabral mai are o fată, pe Inoke, din prima sa căsătorie, care are acum 19 ani. El s-a căsătorit cu Luana în anii 2000, dar căsnicia lor a eșuat. Îndrăgitul prezentator a cunoscut-o apoi pe Andreea, în vârstă de 36 de ani.

În ultima vreme au apărut informații cu privire la relația tensionată dintre Cabral și prima lui soție. Totodată, el a dezvăluit că Inoke l-a pus pe “lista neagră”.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *