21/05/2024

Antonia, criticată pentru felul în care arată. Iubita lui Alex Velea și-a surprins fanii cu o fotografie în care își arată picioarele tonifiate. Pe lânge sutele de mesaje de laudă, artista a atras și critici.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. A devenit mamă de trei ori, dar are un corp de invidiat. Este sexy și nu se sfiește să arate asta.

Citește și: Cătălin Moroșanu și-a cunoscut soția în tren: “Avea 16 ani”

Antonia, criticată în online

Antonia, criticată pentru felul în care arată: "Picioare de culturist"
Sursă foto: instagram.com/antonia

Antonia a publicat o fotografie pe Instagram, îmbrăcată doar în lenjerie intimă și o bluză. Outfit-ul îi pune corpul bine lucrat în evidență. Fanii au felicitat-o imediat pentru felul în care arată: “Greu de crezut, dar foarte adevărat”, “Felicitări pentru ceea ce ești”, “Superbaaaaa🔥”.

Au existat însă și persoane care au criticat-o pe Antonia pentru trupul său, spunând că a exagerat cu sala și că astfel își pierde din feminitate: “Picioare de culturist”, “Te indrepti catre culturism? .. e ok, daca iti place… dar pierzi din feminitate ( nu spun cu hate..) 🙂”, au scris fanii.

Are Antonia operații estetice?

Antonia arată incredibil, deși a născut de trei ori. Aceasta are o fetiță, Maya, cu Vicenzo Castellano, care locuiește cu tatăl ei în Italia, și doi băieți, Dominic și Akim, cu Alex Velea. Deși nu locuiesc împreună, cei trei copii se înțeleg de minune, iar cântăreața se bucură la maxim de momentele când îi are pe toți lângă ea.

Citește și: Majda, primele declarații după eliminarea de la Survivor: “La TV s-a văzut 20%

Antonia este de o frumusețe răpitoare. Are grijă de felul în care arată, însă și gena o ajută. Mama ei, Denise Iacobescu, arată incredibil la 54 de ani.  Artista a recunoscut că a apelat la medicii esteticieni, însă nu a exagerat. Recent, Antonia a decis să-și mărească sânii în anul 2015, la opt luni după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Velea, Dominic. Pentru această intervenție, vedeta a scos din buzunar 6.000 de euro.

„Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a spus Antonia pentru Click.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *