21/05/2024

Majda, primele declarații după eliminarea de la Survivor. Fosta prezentatoare TV este ultima faimoasă eliminată de la Survivor România.

Vedeta de televiziune în vârstă de 33 de ani a vorbit la Teo Show despre ce se întâmplă, de fapt, în competiția din Republica Dominicană și despre coalițiile din echipa Faimoșilor.

Majda, primele declarații după eliminarea de la Survivor

A vorbit cu emoție despre primele mesaje pe care le-a citit atunci când a pus mâna pe telefon, după 2 luni petrecute în junglă:

“Primul mesaj pe care l-am citit a fost de la Jasmine. După 2 săptămâni mi-a spus << mami, nu mai pot de dorul tău>>. Apoi am citit mesajele oamenilor și mă simt atât de câștigată după acest reality show pentru că oamenii au crezut în mine. Sunt mesaje de bine și nu îmi vine să cred că oamenii au văzut în mine o luptătoare”, a declarat Majda la Teo Show.

Citește și: De ce a fost eliminată Roxana Ghiță de la Survivor

Majda a vorbit și despre părțile bune din competiție, deși a recunoscut că este foarte greu să supraviețuiești în jungla din Republica Dominicană.

“Să știi că este o competiție foarte dură. Nu mă așteptam să fie atât de greu. Legat de părțile plăcute.. E un moment plăcut când ai lângă tine colegii, râd alături de tine, cu toate că îndură frigul, foamea. Pleci de mână la luptă. Au fost multe momente plăcute. Nu m-am certat cu nimen de acolo. Dorul de casă și condițiile de acolo ajung să scoată din tine ce e mai urât. E foarte greu să menții un echilibru. Eu cred că nu ai cum să păcălești omul de acasă (…) Pentru mine era o adevărată fericire când ne adunam toți și ne mâncam mâncarea din căniță. Cele două linguri, căci nu era mai mult”, a mai adăugat ea.

Majda, primele declarații după eliminarea de la Survivor: "La TV s-a văzut 20%"

Băieți vs. Fete în echipa Faimoșilor?

“Eu am dat ce tot ce am putut. Niciodată nu am spus că vreau acasă (…)  La TV s-a văzut 20%, dar nu a fost niciun moment în aceste două luni în care eu am zis că vreau acasă. Nu m-a speriat nimic, ci dorul de casă”, a mai spus ceva

Majda a fost întrebată dacă există într-adevăr o coaliție a băieților împotriva fetelor, așa cum se vede la TV. Majda a clarificat și acest aspect.

“Este. Vedeți foarte bine. Ceea ce vedeți acasă reflectă realitatea. Tot timpul se face un top al celor slabe. Știam că tot timpul sunt în top. Dar tot timpul era topul fetelor. Noi, fetele, nici nu am fost la fel de unite cum au fost băieții. Nu ne-am făcut nicio strategie”, a completat Majda.

Citește și: Scandal la Survivor. Moroșanu l-a criticat aspru pe Zanni: “Un caracter de doi lei”

Majda, eliminată de Jador de la Survivior

A fost nominalizată de două ori, de fiecare dată de Jador, preferatul publicului, care a luat această decizie cu lacrimi în ochi. Jador a explicat că deși ține foarte mult la ea, Majda este cea mai slabă din punct de vedere sportiv: “Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Roxana Nemeș ar fi trebuit să iasă înaintea mea, așa spuneau ei, până la venirea Andreei Antonescu”.

Ea a declarat că nu este supărată pe el pentru că a nominalizat-o: “Jador, când m-a nominalizat a doua oară, a început să plângă. Jador are un suflet bun și nu sunt supărată pe el. Am înțeles că este un joc”.

Majda, primele declarații după eliminarea de la Survivor: "La TV s-a văzut 20%"

A refuzat să numească un personaj negativ din echipa Faimoșilor, în schimb a dezvăluit cine este cel mai “conflictual”: “Zanni e văzut de ceilalți ca fiind ușor mai conflictual, deși în sufletul lui nu cred că este așa. Spune lucrurilor pe nume”.

Întrebată ce a mâncat prima dată când a ieșit din competiție, Majda a declarat că problemele cu stomacul nu au lăsat-o să se răsfețe, dar că îi e poftă mare de o ceapă românească.

“Îmi era poftă de brânză cu ceapă și roșii. Visam la ceapa românească și la o ciorbă acră. În rest, nu am simțit așa de mult lipsa mâncării. A fost ok”, a mai spus ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *