21/05/2024

Arșinel și soția sa internați. Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa sunt internaţi la un spital din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti s-a vaccinat la începutul anului.

Arșinel și soția sa sunt internați

Alexandru Arşinel şi soţia actorului sunt internaţi de patru zile la Institutul Matei Balş. Vestea bună este că actorul nu se află pe secţia de Terapie Intensivă.

Actorul, în vârstă de 81 de ani, spune că nu ştie de unde a luat virusul. De altfel, atât el cât şi soţia au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

Acum, cei doi speră că forma bolii va fi una uşoară şi că se vor putea întoarce acasă cât de curând.

Directorul Teatrului de revistă “Constantin Tănase” are şi alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Arșinel și soția internați
Arșinel și soția internați

Alexandru Arşinel, primele declaraţii după ce a internat cu COVID-19

Aşa cum fanatik.ro a anunţat, în exclusivitate, actorul şi soţia sa au ajuns la spital, după ce au fost testaţi pozitiv cu SARS-CoV-2. Diagnosticul a venit ca un şoc pentru Alexandru Arşinel şi pentru partenera sa de viaţă, Marinela, care, în februarie, au fost vaccinaţi cu a doua doză a serului Pfizer.

Citește și: Vedete din România fără machiaj. Imagini incredibile!

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, ne-a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate.

Ce alte probleme de sănătate au Alexandru Arşinel şi soţia sa

Atât Alexandru Arşinel, cât şi soţia sa au şi alte afecţiuni medicale şi se tem ca evoluţia virusului COVID-19 să nu fie influenţată de acestea.

În timp ce Marinela Arşinel este imobilizată în scaun cu rotile, după o intervenţie chirurgicală pe creier, actorul are un stent montat la inimă, mai multe intervenţii la coloană şi a suferit un transplant de rinchi, în 2013

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *