21/02/2024

Vedete din România fără machiaj. La fiecare apariție,  par decupate din reviste, însă nu sunt așa și în viața de zi cu zi. Ba dimpotrivă. Dacă le-ai vedea pe stradă, nu le-ai distinge în mulțime. Unele arată complet diferit fără strop de machiaj pe față, altele sunt mai frumoase naturale.

Iată câteva dintre vedetele din România care nu se tem să-și arate chipul fără machiaj. Chiar ele au publicat fotografii pe rețelele de socializare fără machiaj, pentru a promova frumusețea naturală și a arăta că trebuie să te simți bine în pielea ta oricând și oricum.

Vedete din România fără machiaj

Andra

Artista le-a demonstrat tuturor că vârsta e doar un număr și că are un ten superb atât machiată, cât și fără machiaj.

Vedete din România fără machiaj. Imagini incredibile!

Antonia

Deși recunoaște că are mici imperfecțiuni ale tenului, Antonia are curajul să se expună, să arate că nu este perfectă și să demonstreze că apreciază frumusețea naturală pe care a primit-o! Nu degeaba este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Anda Adam

Anda Adam a fost surprinsă nemachiată de curând, iar imaginile cu ea au făcut deliciul internauților. Cântăreața este un pic schimbată fără strop de make-up, iar absența acestuia a lăsat să se observe micile imperfecțiuni ale feței.

Delia

Delia ne-a obișnuit cu aparițiile ei extravagante, cu machiajele care pot trece drept opere de artă și cu ținute la fel de colorate ca personalitatea ei. Însă, nu de puține ori, artista le arată fanilor exact așa cum este ea.

Bianca Drăgușanu

Și Bianca Dragusanu a publicat mai multe fotografii în care apare complet nemachiată. Fanii au fost surprinși să o vadă într-o astfel de ipostază, deoarece s-au obișnuit cu ea perfectă.

Andreea Marin

Andreea Marin și-a surprins plăcut fanii cu pozele în care apare nemachiată. ”Zâna Surprizelor” a renunțat la machiaj și le-a arătat prietenilor virtuali adevărata sa față.

Citește și: Smiley, primele declarații despre rolul de tată: “E ceva fantastic!”

Vedete din România fără machiaj

Loredana Groza

Ultimii ani ne-a adus în fața o nouă Loredana Groza. La fel de energică și explozivă, dar mult mai provocatoare. Nu degeaba este considerată Madonna României. Deși vedeta neagă orice intervenție estetică, schimbările sunt vizibile. Mulți o critică pentru faptul că a exagerat cu operațiile estetice. A fost surprinsă de nenumărate ori fără machiaj.

Andreea Bănică

Când e în timpul ei liber, însă, Andreea Bănică preferă să-şi lase tenul să respire şi să folosească doar produse de îngrijire a pielii. Nu de puține ori s-a fotografiat fără strop de machiaj, semn că se simte foarte bine în pielea ei.

Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre vedetele asumate din showbiz-ul românesc. În ciuda faptului că este o persoană publică, vedeta nu are nicio problemă în a ieși din casă fără niciun strop de machiaj.

Citește și: Loredana Groza, umilită pe internet: “Atâta Photoshop…”

Vedete din România fără machiaj

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu s-a afișat fără machiaj de mai multe ori, iar comentariile răutăcioase nu au întârziat și apară. Dar chiar și așa, vedeta se simte foarte bine în pielea ei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *