21/05/2024

Aurel Pădureanu, mărturii cutremurătoare despre Cornelia Catanga, la câteva zile de la moartea artistei. Regina muzicii lăutărești s-a stins din viață la 63 de ani.

Cântăreața fusese infectată cu Covid – 19, iar medicii au precizat că decesul s-a produs din cauza unui stop cardio-respirator. Vestea morții sale a venit ca un șoc atât pentru familie, cât și pentru apropiații lui.

Aurel Pădureanu, mărturii cutremurătoare

Soțul artistei, Aurel Pădureanu, în vârstă de 70 de ani, a făcut declarații emoționante la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV. Acesta nu-și revine din plâns de două zile

“N-aş dori nici la cel mai mare duşman al meu să i se întâmple aşa ceva. A murit sufletul nostru, iubirea vieţii mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine şi de Alexandru”, a declarat Pădureanu.

Aurel Pădureanu, mărturii cutremurătoare despre Cornelia Catanga: "Știa că nu mai apucă Paștele"

Acesta a dezvăluit că artista avea premoniții și că știa că va muri încă de la începutul anului. Aceasta i-ar fi spus că nu mai prinde Paștele și că își dorește să meargă lângă mama ei. Totodată, Aurel Pădueanu a spus că soția lui avea mai multe probleme de sănătate.

“Cornelia avea premoniţii! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ţinem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari şi mi-a zis: «de ce mi l-aţi desfăcut că la anul nu ştiu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paştele! Vreau să mă duc lângă mama mea!» Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viaţa mea că chiar aşa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, şi mie, şi lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a povestit Aurel Pădureanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și: Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Dani Oțil va deveni tată

Pădureanu, în scandal cu Gigi Becali

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie și a fost înmormântată a doua zi, la Cimitirul Ghencea. Familia și câțiva apropiați au condus-o pe regina muzicii lăutărești pe ultimul drum.

Aurel Pădureanu, mărturii cutremurătoare despre Cornelia Catanga: "Știa că nu mai apucă Paștele"

Chiar de la aflarea veștii că soția lui a încetat din viață, Aurel Pădureanu i-a cerut sprijin lui Gigi Becali, plângându-se de situația financiară în care se află. Acesta s-a declarat dezamăgit că nu a primit niciun ajutor din partea latifundiarului din Pipera.

Citește și: Satul din România unde se vorbește o limbă secretă. Tălăuzeşti gumuțeasca?

“I-am zis așa: ‘Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: ‘N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!’. Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine?“, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Playtech.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *