21/02/2024

Bianca Drăgușanu a refuzat să se demachieze în direct la TV. Blonda a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit despre cea mai recentă operație estetică.

Fosta soție a lui Victor Slav a dezvăluit că și-a mai scos acid din buze, ca să pară mai naturală. Bursucu a provocat-o să se demachieze în direct, însă ea nici nu a vrut să audă de așa ceva.

Bianca Drăgușanu a refuzat să se demachieze în direct la TV

Deși se declară extrem de mândră de felul în care arată, Bianca Drăgușanu nu a vrut să renunțe la machiaj.

“Nu vreau. Nu vreau pentru că sunt prea mici acum ( n.r – buzele). Nu mă convingi nici cu 500.000 de euro. Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta. Se vede foarte tare diferența”, a explicat ea.

Bianca Drăgușanu a refuzat să se demachieze în direct la TV: "Nu mă convingi nici cu 500.000 de euro"
Sursă foto: Instagram

După ce și-a injectat buzele în mod excesiv, Bianca Drăgușanu a decis că este prea mult și a mers în cabinetul medicului estetician pentru a scoate acidul hialuronic.

“Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în emisiune.

Bianca Drăgușanu este o campioană a operațiilor estetice, de care a devenit dependentă. Chiar ea a recunoscut că are peste 30 de intervenții chirurgicale și că nu are de gând să se oprească. Ea a mai făcut o intervenție chirurgicală și la ochi, numită foxeyes.

Citește și: Loredana Groza, făcută praf de Dana Budeanu: “Ce este în neregulă cu tine?”

Câte operații estetice are?

Tot la Teo Show, un medic estetician a analizat-o pe Bianca și a enumerat intervențiile pe care aceasta le-a făcut până acum.

 „Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală”, a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *