21/05/2024

Bianca Drăgușanu este grav bolnavă. Fosta soție a lui Alex Bodi are probleme serioase de sănătate, vedeta a mărturisit că suferă de o boală care nu poate fi tratatată. Aceasta a spus că boala s-a dezvoltat pe fond nervos în urmă cu mai mulți ani.

Fosta soție a lui Alex Bodi suferă de boala foarte gravă care nu poate fi tratată de mai bine de 10 ani. Aceasta a aflat că are diabet în urmă cu 10 ani.

Bianca Drăgușanu este grav bolnavă

Boala a fost pusă pe seama curelor de slăbire pe care Bianca Drăgușanu le-a ținut în copilărie, dar aceasta susține că diabetul s-a declanșat pe fond nervos. Vedeta riscă să aibă complicații dacă nu va ține cont de indicațiile primite din partea medicilor care îi urmăresc starea de sănătate.

De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede.

Bianca Drăgușanu este grav bolnavă
Bianca Drăgușanu este grav bolnavă

Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict”, declara Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani pentru click.ro.

Și Dragoș Bucur suferă de diabet

Bianca Drăgușanu nu este singura vedetă care suferă de boala secolului, Dragoș Bucur mărturisind în emisiunea Visuri la cheie că și el trebuie să țină un regim strict din cauza diabetului.

Citește și: Dieta cu care chef Florin Dumitrescu a slăbit în timp record

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat.

Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *