18/07/2024

Bianca Pop, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a revenit în atenția presei mondene. Acum nu se mai laudă că “nu iese din casă fără 1000 de euro”, ci cere ajutor. 

Bruneta a anunțat în mediul online că a fost internată la o clinică de psihiatrie, fără voia ei. Bianca a dezvăluit în urmă cu câteva zile în care a anunțat că a fost abuzată de fratele ei, iar mama ei ar fi dus-o la medicul psihiatru fără ca ea să-și dea acordul pentru această acțiune.

Fosta ispită de la ”Insula iubirii” a luat o pauză de la viața mondenă, însă ultimele vești pe care le-a dat celor care o urmăresc nu sunt deloc bune.

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, internată la Psihiatrie

Frumoasa brunetă a transmis pe contul ei personal de Instagram că se află internată la un spital de psihiatrie. Aceasta şi-a acuzat fratele de abuz, dar şi mama că ar fi lăsat-o pe mâna medicilor fără voia ei. De asemenea, Bianca Pop le-a arătat fanilor şi câteva imagini din interiorul salonului.

Citește și: Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga: “Așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele”

Ea le-a cerut celor care o urmăresc să o scoată din clinica în care este internată, amenințând că va recurge la un gest extrem în caz contrar.

“Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-meu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a mărturisit Bianca pe Instagram și pe TikTok.

Bruneta care făcea furori la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut.  Dacă până acum fosta ispită uimea cu apariţiile sale impecabile atât în public, cât şi pe micile ecrane, seara trecută aceasta s-a filmat în ipostaze şocante

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, internată la Psihiatrie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *