21/05/2024

Cătălin Scărlătescu, prima apariție alături de iubită. Îndrăgitul chef și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, însă cei doi au apărut pentru prima dată împreună.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu încă de anul trecut, deși până acum nu au apărut împreună și nici nu au dat declarații pe acest subiect.

Vedeta de la Antena 1 și noua sa iubită au avut o primă apariție împreună. Celebrul jurat de la Chefi fără limite și fosta concurentă de la iUmor s-au afișat împreună în cadrul emisiunii “Prețul cel bun”.

Cătălin Scărlătescu, prima apariție alături de iubită

În luna decembrie a anului trecut, Cătălin Scărlătescu și-a asumat și a recunoscut relația pe care o care cu Doina Teodoru. În calea fericirii lor nu a stat diferența de vârstă și chef Cătălin Scărlătescu pare mai îndrăgostit ca oricând! Pentru cei care nu știu, Doina Teodoru are 32 de ani, iar celebrul bucătar are 49 de ani.

„Deci tu îi iei la roast sau la mișto și ei se bucură?! Pe Cătălin îl iei la roast?”, a dorit Liviu Vârciu să afle.

„Uneori, da”, a glumit Doina Teodoru.

„Cum să mă ia la miști când eu sunt mișto?!”, a fost reacția imediată a lui Cătălin Scărlătescu.

Mai târziu, când îndrăgitul chef a ghicit costul unui produs prezentat la Prețul cel bun, acesta a venit alături de Liviu Vârciu și așa au ieșit la iveală detalii savuroase!

„Spune-mi, că-s tare curios, cum ai hotărât tu să te cumințești”, a întrebat prezentatorul show-ului.

„O voce! O voce și o floare! Uite, ceva de genul: Ieși acasă!”, a dezvăluit Scărlătescu, extrem de sincer.

„Altă variantă nu aveai. Erai singurul bărbat pe care îl invidiam! M-am oprit eu, s-a oprit Andrei, s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, băi, dar ce caută Scărlătescu ăsta, de nu vrea să se mai oprească!?, a mai spus Vârciu.

„Am și eu o vârstă”, a mărturisit Cătălin, spre surprinderea tuturor.

„Te felicit pentru treaba asta. Felicitări, Cătălin! Gătești acasă?”, a vrut Vârciu să afle.

Cătălin Scărlătescu, prima apariție alături de iubită

Cei doi au jucat pentru o cauză nobilă în ediția de Paște a emisiunii de la Antena 1, unde moderator este Liviu Vârciu. Prezentatorul a numit-o pe frumoasa actriță „nevastă”, chiar dacă vedeta nu a trecut pragul altarului.

Citește și: Andra, la cumpărături cu bodyguard-ul. Cum a reacționat când un fan a abordat-o

Vedetele au venit în cadrul show-ului pentru a ajuta o mamă cu 6 copii, acolo unde partenera renumitului bucătar de la Chefi fără limite a ajuns până în finală. Actrița a câștigat marele premiu în valoare de 15.748 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *