21/05/2024

Câți bani a cheltuit Gabi Bădălău pe aniversarea Biancăi Drăgușanu. Blondina s-a distrat din plin la petrecerea sa aniversară, alături de prieteni, cunoscuți și familie. 

Vedeta a avut parte de momente de neuitat, cadouri scumpe și multă distracție, însă puțini sunt cei care știu câți bani ar fi scos din buzunar Gabi Bădălău pentru a plăti nota de plată a iubitei sale.

Câți bani a cheltuit Gabi Bădălău pe aniversarea Biancăi Drăgușanu

Fosta asistentă TV s-a bucurat din plin de timpul petrecut alături de prietenii săi, dar și de Gabi Bădălău. Omul de afaceri a fost prezent la evenimentul Biancăi Drăgușanu, chiar dacă nu se mai cunosc prea multe detalii despre relația dintre ei.

Bianca Drăgușanu iubește să trăiască în lux, iar de acest lucru este conștient și iubitul ei, Gabi Bădălău, care a avut grijă ca iubita lui să aibă o aniversare de neuitat.

Se pare că el fi fost cel care i-a făcut o surpriză focoasei blondine prin organizarea unei petreceri de ziua ei, care a ieșit de-a dreptul spectaculos.

Mai mult decât atât, surse apropiate ale celor doi au dezvăluit, pentru Antena Stars , faptul că omul de afaceri ar fi scos din buzunar o sumă impresionantă de bani pentru a achita nota de plată a invitaților vedetei. Acesta ar fi plătiti pentru toată consumația de la eveniment aproximativ 10.000 de euro.

Câți bani a cheltuit Gabi Bădălău pe aniversarea Biancăi Drăgușanu
Sursă foto: Instagram

Citește și: Andreea Bănică, după ce și-a făcut o intervenție la nivelul feței: “Să nu faceți ca mine”

Se pare că afaceristul și-ar fi surprins iubita cu mai multe buchete uriașe de trandafiri în dimineața zilei de 6 martie.

Bianca Drăgușanu, petrecere de lux de ziua ei

Fosta asistentă TV a avut în jura de 50 – 60 de invitați la petrecerea luxoasă, motiv pentru care a primit o mulțime de cadouri din partea acestora. Printr-o postare pe Instagram, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a primit bijuterii, parfumuri și buchete de flori.

Din partea lui Gabi Bădălău, Bianca ar fi primit o brățară cu diamante.

„Ieri și alaltăieri am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe și care m-au făcut fericită. (…) Am primit flori, bijuterii, parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat adiacent la petrecerea de ziua mea, am primit iarăși niște cadouri impresionante despre care vreau să vă povestesc. Am avut în jur de 50 de invitați, dar cred că au fost vreo 60. Cei în plus nu e vorba că m-au deranjat, că mi-a făcut plăcere să mă bucur de prezența unor oameni pe care nu-i cunoșteam în mod direct și care au venit în mod indirect la ziua mea, nefiind invitați personal.”, a scris focoasa blondină despre eveniment.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *