21/02/2024

Cristina Șișcanu a publicat un mesaj emoționant fiului său vitreg, Filip, în ziua când acesta a împlinit 18 ani.

Deși nu îi este mama biologică, Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, și-a asumat în totalitate creșterii și educației sale. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și, tot de atunci, fosta concurentă de la Bravo ai Stil a devenit mamă vitregă pentru cei doi copii din prima căsnicie ai prezentatorului: Filip și Ștefania.

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul ei vitreg

Ștefania cea mare a celor doi are 24 de ani și și-a luat deja viața în propriile mâini, iar Filip tocmai a ajuns la vârsta majoratului, ocazie cu mare șatena i-a transmis un mesaj emoționant.

”La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână. Și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă. Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit.

Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️”, este mesajul publicat de Cristina Șișcanu, pe pagina personală de Instagram, în ziua în care Filip împlinește 18 ani.

Citește și: Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Filip

Filip are probleme de sănătate, după ce la doar două luni a contactat virsul varicelei. Mădălin ionescu a dezvăluit exact ce s-a întâmplat și ce greutăți întâmpină zilnic:

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *