21/05/2024

Cum arăta Daniela Crudu la 18 ani, înainte de operațiile estetice. Prezentă la show-ul lui nea Mărin, de la Antena 1, bruneta a izbucnit în lacrimi când i s-a spus că a cam exagerat cu vizitele în cabinetul medicului estetician.

Daniela Crudu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Probabil că nu e român care să nu fi auzit de fosta asistentă TV.

Cum arăta Daniela Crudu la 18 ani

Ea a fost timp de 3 ani “vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani, ajungând apoi asistena lui Dan Capatos. La debutul ei în televiziune, Cruduța arăta complet diferit.

Ajunsă acum la 31 de ani, ea pare cu totul altă persoană față de tânăra de acum câțiva ani. Și nu e vorba de anii care au trecut, ci mai degrabă de operațiile estetice de care se poate spune că a devenit dependentă.

Și-a operat gușa, pomeții, nasul şi şi-a pus silicoane. Au urmat tratamente pentru îndepărtarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, și-a schimbat forma sprâncenelor și și-a pus fațete dentare. Desigur, să nu uităm de buze!

Cum arăta Daniela Crudu la 18 ani, înainte de operațiile estetice. Nea Mărin: "Nu pot să cred că ai făcut asta"

Citește și: Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro

Bruneta, în lacrimi din cauza lui nea Mărin

Prezentă în emisiunea “Poftiți pe la țară”, Daniela Crudu a avut parte de un moment mai puțin plăcut. Nea Mărin a rugat-o să-i arate o poză mai veche cu ea. Bruneta a căutat în telefon și le-a arătat tuturor cum arăta pe când avea doar 18 ani și nicio operație estetice.

„Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era!”, a fost comentariul făcut de Nea Marin, de față cu toți.

Daniela Crudu nu se aștepta probabil la o astfel de reacție și a bufnit în plâns, simțindu-se jignită de comentariul lui.

“A zis-o cu răutate. Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau”, a spus vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *