21/05/2024

Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor din acest an. Iată ce relație au, de fapt, cei doi.

După ce italianul a câștigat X Factor 2021, acesta și-a petrecut o mare parte din timp în România, în compania Loredanei. De altfel, sărbătorile de iarnă le-a petrecut tot aici, alături de mentora lui.

Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro

După ce Loredana Groza a publicat mai multe fotografii în ipostaze provocatoare alături de el, s-a speculat că între ei ar fi mai mult decât o relație de profesională. De altfel, s-a zvonit chiar și că Lori ar fi ajuns la divorț.

În urma tuturor speculațiilor, artista în vârstă de 51 de ani a fost nevoită să explice care este relația lor, de fapt. Aceasta susține că între ei există o chimie care funcționează pe scenă, însă nu s-a pus niciodată problema ca între ei să existe o altă relație în afară de cea profesională.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro
Sursă foto: instagram.com

Citește și: Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o vilă de 1 milion de euro. Uite cum arată

Reacția lui Nick Casciaro

Și Nick a avut o reacția în urma acestor zvonuri. Acesta a precizat că vede în Loredana o figură maternă și că a luat în glumă toate aceste zvonuri.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a adăugat Nick Casciaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *