15/06/2024

Cum arată și cu ce se ocupă soția Șerban Huidu. Cristina Huidu este o apariție rară în spațiul public. Aceasta își dorește să fie cât mai discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cristina Huidu a fost dintotdeauna o prezență discretă și a stat mai mereu departe de lumina reflectoarelor. Deși prezentatorul TV are pe contul de Instagram multe fotografii cu copiii lor, Cristina lipsește, semn că aceasta chiar își dorește să rămână în anonimat.

Cum arată și cu ce se ocupă soția Șerban Huidu

Cristina și Șerban Huidu, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit la începutul anului 2000 și au împreună doi copii: Rareș și Mircea.

Aceasta a ajuns în atenția presei în anul 2010, când prezentatorul TV a avut accidentul la schi și s-a aflat la un pas de a-și pierde viața. Ulterior, în anul 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier. Mașina condusă de el a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, iar 3 oameni au murit. În perioada respectivă, Cristina Huidu a ajuns din nou în atenția publicului.

„Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a declarat Cristina Hudiu, soția lui Șerban Huidu, anul trecut.

Citește și: Monica Gabor, criticată pentru pozele pe care le-a făcut alături de fiica ei

Cu ce se ocupă Cristina Huidu

Soția lui Șerban Huidu a dezvăluit că ei niciodată nu i-a plăcut să apară, să fie persoană publică. Drept urmare, n-a mers niciodată la evenimente, preferând să își țină departe de ochii curioșilor viața privată.

Cristina Huidu este managerul de vânzări al unei agenții de turism. Soția lui Șerban Huidu s-a străduit în ultimii ani să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și să se fie discretă cu aparițiile în presă. De data aceasta, în contextul vacanței în familie, Cristina Huidu a apărut în fotografia respectivă, publicată pe rețelele sociale, iar internauții s-au bucurat s-o vadă alături de persoanele dragi din viața ei.

Una dintre rarele fotografii în care Șerban Huidu apare alături de soția lui este cea dintr-o vacanță în Grecia, împreună cu familia. Mai exact, celebrul prezentator s-a bucurat de momente de relaxare alături de soția lui, Cristina Huidu, dar și de fratele lui, Vlad, și soția acestuia, Giulia Anghelescu și de copii. Cu această ocazie, Giulea Anghelescu a publicat o imagine de familie din vacanță în care a apărut și Cristina Huidu.

Cum arată și cu ce se ocupă soția Șerban Huidu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *