21/02/2024

Cum arată vila Mirelei Vaida din nordul Capitalei. Frumoasa prezentatoare locuiește departe de aglomerația Bucureștiului, într-o casă impresionantă. Recent, ea a publicat și câteva fotografii cu locuința și grădină, iar imaginile cu siguranță stârnesc invidie.

În 2019, Mirela Vaida a decis să facă o schimbare radicală, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și și-a luat o casă în afara Bucureștiului, la Snagov. Locuința este una mare, cu 5 camere, spațioasă și cu mult spațiu unde pot alerga cei trei copii.

Cum arată vila Mirelei Vaida din nordul Capitalei

Împreună cu soțul și cei trei copii, aceștia locuiesc acum la țară, departe de București. Au și pădurea aproape, se pot juca în aer liber când doresc, lucru pe care nu îl puteau face cât timp erau în Capitală.

În apropierea casei vedetei se află pădurea, iar uneori membrii familiei Vaida observă tot felul de animale, de la căprioare, până la porci mistreți. Liniștea e la ea acasă, însă Mirela este de părere că uneori prea multă liniște strică.

Vedeta a postat și câteva fotografii din curtea proaspăt reamenajată, iar fanii au putut observa că aceasta este îndrăgostită de flori. Prezentatoarea are trandafiri peste tot, dar și alte flori de diferite culori, iar terasă oferă o priveliște ce-ți taie răsuflarea.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea”, a explicat Mirela Vaida.

Cum arată vila Mirelei Vaida din nordul Capitalei: "Vedem căprioarele dimineața"

Citește și: De la 120, la 47 kilograme. Raluca Bădulescu, de nerecunoscut: “Nu există mese”

Mirela Vaida mai vrea un copil

Mirela Vaida are o familie numeroasă și frumoasă. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct”  mai vrea încă un copil, dorindu-și foarte mult încă o fată. Mirela spune că a ales deja numele pentru fetița lor.

„Ne gândim des la al patrulea copil. Am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor”, a declarat în trecut Mirela Vaida.

Cum arată vila Mirelei Vaida din nordul Capitalei: "Vedem căprioarele dimineața"
Sursă foto: Instagram

Cum arată vila Mirelei Vaida din nordul Capitalei: "Vedem căprioarele dimineața"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *