21/05/2024

Cum s-a răzbunat o tânără pe bărbatul care a filmat-o 20 de minute într-un tren. Ce a făcut femeia pentru a se asigura că povestea nu se va mai repeta. 

Shinae Martin s-a urcat în tren la gara Valley din Queensland, Australia, în timp ce se îndrepta spre o prietenă. Ghinionul ei a fost să se așeze vis-à-vis de un bărbat care părea cucerit de aspectul ei, atât de cucerit și de disperat încât a început să o filmeze.

Cum s-a răzbunat o tânără pe bărbatul care a filmat-o 20 de minute într-un tren

Nu i-a fost deloc comfortabil, însă a început să se simtă cu adevărat neliniștită atunci când și-a dat seama că bărbatul nu are de gând să se oprească. Momentul jenant a durat mai bine de 20 de minute.

“M-am simțit foarte inconfortabil. Nu e deloc plăcut să nu te simți în siguranță într-un mijloc de transport în comun, ziua în amiaza mare. E dezamăgitor că astfel de lucruri încă se întâmplă. El poate filma și mai apoi să informeze pe altcineva la ce stație cobori. Sau cine știe ce poate face cu videoclipul”, a mai spus ea.

Pe pagina ei TikTok, tânăra a explicat cum bărbatul a continuat să o filmeze, fără să rostească un singur cuvânt.

„M-am gândit să mă confrunt cu el, dar fiind singură, nu am vrut să-mi asum riscul ca acesta să fie agresiv. Așa că am decis să-i fac același lucru”, a declarat ea pentru The Sun.

Citește și: Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga: “Așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele”

De îndată ce a observat că este filmat, Shinae a spus că bărbatul a plecat. Ea l-a înregistrat 13 secunde și a încărcat clipul pe TikTok, unde a fost forțată în cele din urmă să-l șteargă după o mulțime de comentarii dezgustătoare.

Totodată, ea și-a sunat prietenii pentru a se asigura că sunt pe aproape atunci când ea coboară din tren.

Cum s-a răzbunat o tânără pe bărbatul care a filmat-o 20 de minute într-un tren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *