21/05/2024

Dani Oțil a devenit tătic pentru prima oară. Prezentatorul TV este în culmea fericirii. A recunoscut că trăiește cu emoție și teamă primele momente alături de fiul lui, căruia i-a transmis un mesaj emoționant.

Deși pare un tip lipsit de sentimente la prima vedere și destul de arogant, se pare că ipostaza de tătic l-a emoționat profund pe Dani Oțil. Soția lui, Gabriela Prisăcariu, a adus pe lume un băiețel, iar el s-a grăbit să scrie câteva rânduri despre această nouă experiență.

Dani Oțil a devenit tătic

Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, a publicat o primă fotografie alături de fiul lui, pe care îl alintă Cârcel, dar și un mesaj emoționant:

“Dragul meu “Cârcel” sau “Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat.”,  este mesajul lui Dani Oțil.

Citește și: Cine este Carla’s Dreams. Cum arată fără mască

A născut Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a devenit tătic. Mesajulul emoționant pentru fiul lui

Și Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 29 de ani, a împărtășit cu fanii ei din mediul online o primă fotografie cu cel mic, aflată încă în spital.

“M-am topit…❤️❤️❤️❤️”, s-a rezumat proaspăta mămică să spună.

Prezentatorul de la Neatza și-a găsit liniștea și fericirea alături de frumoasa blondină, care l-a făcut tătic pentru prima oară la 41 de ani. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie în anul 2020, însă au anulat nunta din cauza pandemiei.

Gabriela Prisăcariu a terminat Dreptul, însă calitățile fizice au pus-o în luma reflectoarelor. Ea a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Formele apetisante i-au adus porecla de “Miss Funduleț”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *